Zamiast wstawiać spam to zacznij regularnie jeździć na prawdziwym, nie elektrycznym rowerze - wtedy waga szybko spadnie
Patrzyłeś na trójkołowce? Tam można więcej dopakować obciążenia.
Bez przesady Może odrazu wersje "Cargo"
Po pierwsze to nie jest Spam.Po drugie to zwykły rower kiedyś już miałem (patrz Giant, modelu nie pamiętam).Po trzecie jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia poza nabiciem sobie ilości postów to pomyśl zanim coś napiszesz, bo na chwilę obecną Twoja wypowiedź klasyfikuje Cię idealnie do ludzi, których określa tzw. "Prawo Lema".
Cytat: MC_NEO w 15 Sie 2018, 18:34Po pierwsze to nie jest Spam.Po drugie to zwykły rower kiedyś już miałem (patrz Giant, modelu nie pamiętam).Po trzecie jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia poza nabiciem sobie ilości postów to pomyśl zanim coś napiszesz, bo na chwilę obecną Twoja wypowiedź klasyfikuje Cię idealnie do ludzi, których określa tzw. "Prawo Lema".To jest klasyczny, 100% spam. Założenie konta - i w pierwszym poście próba zareklamowania konkretnych modeli rowerów. Tylko ktoś naiwny jak dziecko może uwierzyć w czyste intencje takiej osoby.Rowery elektryczne to mocno rozwijający się segment rynku - i widać, że jest coraz mocniejszy nacisk reklamodawców by taki sprzęt promować, skoro nawet na forum, gdzie nikt takiego sprzętu nie ma ładują się z takim spamem.
Weź się ogarnij człowieku, mieszkam i pracuje w Niemczech, więc niby po co miałbym je reklamować w Polsce ?
poza nabiciem sobie ilości postów
A gdzie ja napisałem, że chcę uprawiać jakiś sport I gdzie napisałem, że chcę dzięki temu schudnąć