Autor Wątek: Wreszcie  (Przeczytany 1209 razy)

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
Wreszcie
« 13 Mar 2010, 22:22 »
Cześć kochani!!!
Od około roku jeżdżę namiętnie na rowerze. Witam wszystkich serdecznie. Cieszę się, że natrafiłem na to świetne forum. Proszę o wyrozumiałość, gdy zadam gupie pytanie.
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Offline Mężczyzna arkadoo

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 22.11.2006
    • http://www.rower.fan.pl
Wreszcie
« 13 Mar 2010, 22:33 »
Cześć,

Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :wink:  Napisz coś więcej o sobie i o swojej namiętności rowerowej.
Watch out where the huskies go,
And don't you eat that yellow snow

Offline Mężczyzna Waldemar

• Miasto: Reszel
  • Na forum od: 20.01.2010
Wreszcie
« 14 Mar 2010, 09:27 »
Nie będziesz na tym forum taki "Pustelnik" - człowiek jest zwierzęciem stadnym!!! Witaj. :lol:
   Nie ocze­kuj wzlotów, lecz tre­nuj upadki !

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Na forum od: 17.08.2009
Wreszcie
« 14 Mar 2010, 12:40 »
Cześć Pustelnik!
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline zegarynka

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 14.02.2010
Wreszcie
« 14 Mar 2010, 16:22 »
witaj :)

Wreszcie
« 14 Mar 2010, 19:36 »
Moja przygoda z rowerem zaczęła się całkiem niewinnie. Dojeżdżam codziennie do Poznania ok 6km i droga, którą jeżdżę (Koziegłowy) jest strasznie zatłoczona. Pewnego dnia przesiadłem się na rower i tak już zostało. Deszcz, śnieg, mróz zawsze rowerem. Szkoda tylko, że dopiero teraz odkryłem rower, gdyby to było kilka lat wcześniej moje życie (a na pewno wakacje) wyglądałoby zupełnie inaczej :)
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Na forum od: 17.08.2009
Wreszcie
« 14 Mar 2010, 21:11 »
Lepiej późno niż jeszcze później!
A ta droga z Kozichgłów, eh, ja się boję tamtędy rowerem właśnie z powodu zasamochodowienia, ale niekiedy tak się składa, że tamtędy jadę jak z Zielonki wracam...
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Wreszcie
« 14 Mar 2010, 21:44 »
witamy na forum! jeszcze zdążysz nadrobić rowerowe wakacje.....  :wink:
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Wreszcie
« 14 Mar 2010, 22:13 »
martwawiewiórka:Koziegłowy to jedna z największych wsi w europie (12 tys mieszkańców) i większość dojeżdża do Poznania wąziutką drogą (z Wągrowca), ale do stacji PKP Karolin można dojechać drogą rowerową, a potem za wiaduktem od razu w prawo pod górkę i można przez Kicin dojechać do Zielonki, na razie jeszcze jest ok, ale w Klinach zaczęli budować developerzy osiedla, więc wkrótce ta droga też będzie zatłoczona.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum