Autor Wątek: Czarna pantera  (Przeczytany 4045 razy)

Offline Mężczyzna Piotr1975

• Miasto: Bruksela
  • Na forum od: 08.11.2017
Odp: Czarna pantera
« 19 Sie 2018, 17:18 »
Mam nadzieję że nikogo nie uraze, ale wyrzucenie zdjęcia dość przeciętnego roweru z jedyną adnotacja o złożeniu go od tzw śrubki, do tego "pochwaleniem" sie rocznym kilometrazem na tej wspanialej maszynie..następnie foch i skasowanie zdjecia Czarnej Pantery.... to wg mnie albo spam albo gimbaza
Nieskończenie mądry jest nasz Stwórca Pan
Swoje dzieło dał obejrzeć również mnie

Przystojny

• Gość
« 19 Sie 2018, 20:07 »
A więc jeszcze raz napiszę dla wszystkich forumowiczów. Jeżeli ktoś czuje się urażony moim wpisem,zdjęciem,komentarzem itp. to przepraszam. Już nie będę wrzucał zdjęć swojego „przeciętnego” sprzętu za 5zł.
Możecie mnie dalej obrażać,wyśmiewać,hejtowac,szydzić...określając mianem „gimbusa”. Jeżeli to jest największy zasób słów ludzi na tym forum to nie ma najmniejszego sensu abym tutaj był.
Myślałem tylko,że ideą i głównym założeniem każdego forum jest to aby prowadzić dyskusje, niestety ja obrałem troszkę zły kierunek ponieważ chciałem podejść do tematu dość żartobliwie. No ale zauważyłem, że spora grupa osób jest negatywnie nastawiona na takiego typu podejście do tematu jak ja:)
Ja do dzisiaj miałem duży dystans do samego siebie ale spasowałem jak czytam komentarze dorosłych,poważnych osób które określają mnie mianem ”gimbazy”.
Wszystkim profesjonalistom na tym forum,którzy mają sprzęt za miliony złotych życzę większego poczucia humoru.

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
« 19 Sie 2018, 20:27 »
Dziękuję. Dobranoc :)

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
« 19 Sie 2018, 20:27 »
Nikt (chyba) się nie czuje urażony Twoim zdjęciem, ani postami, nie wiem w ogóle skąd taki pomysł.
Nie da się ukryć że Twoje alergiczne reakcje na komentarze i rzucanie fochami niektórych po prostu bawi.
Skoro jednak tego chcesz to proszę bardzo, regulamin nie zabrania fochów. Twój wybór.

Offline Mężczyzna Księgowy

• .::Kolarska Patologia::.
  • Miasto: Warszawa/Jabłonna
  • Na forum od: 30.12.2010
« 19 Sie 2018, 20:56 »
Łatwo przyszło łatwo poszło. Kolejny nowy nie wytrzymał fali hejtu na wejściu. No a ja nawet nie mogłem tego roweru/ra zobaczyć, a to mnie worek foliowy zawsze o za długą sztyce posądzał:(
Jadę tam gdzie znika horyzont.
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

jendrzych

• Gość
« 19 Sie 2018, 20:58 »
@Przystojny
Nikt nie ocenił wartości Twojego sprzętu, tylko wartość merytoryczną postu rozpoczynającego ten wątek i późniejsze Twoje wpisy. Były nijakie i nie wnosiły niczego - jako takie stanowiły zaprzeczenie idei jakiegokolwiek forum publicznie dostępnego.
Luzujemy gumkę w majtkach!

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
« 19 Sie 2018, 21:37 »
Jeżdżę autem  8) a rower mam na bagażniku
Czyli jednak coś się złamało :(
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna dudi

• Administrator
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 11.05.2009
« 20 Sie 2018, 07:40 »
Widocznie lepszy przystojny foch i usunięcie konta, niż napisanie troszkę więcej o rowerze (pomimo kilkukrotnych sugestii!), poza wrzuceniem średniego zdjęcia. Hejt? Nie zauważyłem go tu, raczej żarty na granicy, których by nie było, gdyby autor napisał coś więcej o zaprezentowanej maszynie (no kurde, jak długo go ma, na czym jest złożony, gdzie nim był, co by w nim wymienił albo co planuje wymienić), zamiast uprawiać festiwal focha.

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
« 20 Sie 2018, 12:33 »
Że ja też nie odwiedzałem tego wątku regularnie  :'( Taka jazda mnie ominęła.
Ja bym wątku nie kasował, to wprost książkowy przykład samonakręcającej się destrukcji i ostrzeżenie dla obu stron (chociaż Przystojnemu luzu zabrakło; może kochał/a tak bardzo swoją Czarną panterę", że ścierpieć nie zdołał) bo jednak człowiek się zniechęcił. A nie o to chodzi.

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum