Autor Wątek: Wschód (Polski?) po raz kolejny - sierpień  (Przeczytany 3803 razy)

Offline Mężczyzna alekksander

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 17.02.2019
wybieram się w lipcu na ukrainę. start z gdańska, ale najprawdopodobniej skorzystam z pociągu aby dostać się na południe polski, a więcej czasu mieć na jazdę za granicą. możliwe, że zdecyduję się na pedałowanie dopiero z warszawy, zamiast np. przemyśla. planuję około 14 dni, z tendencją raczej zwyżkową. jestem skłonny połączyć siły na wyjazd, ale raczej nie na całe 14 dni. a raczej jakąś część wyjazdu? chętnie też spotkam się z innymi rowerzystami na nakładających się odcinkach trasy na wspólny (dziki) nocleg, piwo, obiad itp.

29 lat, kilka rowerowych wypadów mam już za sobą. staram się jeździć regularnie – t.j. minimum raz w roku. dotychczas najdłuższy sezon trwał nieco ponad 1000km, najdłuższa wyprawa ≈600km, a najdłuższy dzień 110km. nie są to jakieś zabójcze odcinki. zawsze staram się jeszcze coś zobaczyć, nie spieszyć się nadto. wszystkie kilometry zrobiłem raczej na południu / południowym wschodzie polski. jeżdżę na… trudno mi to jednoznacznie określić… powiedzmy, zaadoptowanym mtb ;) preferuję raczej asfalt (gumy to schwalbe marathon, a docelowo gładsze), ale przepadam za dyskomfortem leśnych dróg.
« Ostatnia zmiana: 18 Lut 2019, 09:23 alekksander »

Offline Mężczyzna Kamil Dopke

• Miasto: Trójmiasto
  • Na forum od: 03.11.2016
    • FB
Hej,

Bardzo chętni pojechał bym tą trasę Wisłą 1200 (oczywiście poza wyścigiem).
Planujesz start w Wisły? kiedy dokładnie?

Bardzo wstępnie planujemy wybrać się w okolicach sierpnia. Start prawdopodobnie z Wisły, tak jak przebiega oryginalna trasa.
facebook.com/kamil.dopke

Offline asias

• Miasto: Trójmiasto
  • Na forum od: 29.04.2011
Wracam do tematu, znowu wśród kilku opcji na urlop rozważam wypad na wschód Polski, opcjonalnie Ukrainę lub Białoruś. Termin to prawdopodobnie druga połowa sierpnia, możliwe że do lekkiej negocjacji. :)

Zainteresowanych dołączeniem proszę o prywatną wiadomość, bo śledzenie wątku różnie mi wychodzi.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum