Cytat: miki150 w 24 Wrz 2018, 14:01Już ja znam te Twoje trasy dla małych dzieci Miki, spójrz na to oczami dziecka. ... przecież za taką górą na pewno jest sklep ze słodyczami. To co - nie przejedziesz?PABLO
Już ja znam te Twoje trasy dla małych dzieci
Cytat: Felek w 18 Wrz 2018, 06:18mam nadzieję, że ze swoimi dzieciakami kiedyś będziemy podobne jazdy uprawiaćRzuć okiem tutaj. Jeździmy w ekipach z dziećmi w bardzo różnym wieku. Można się spróbować zgrać. Dla dzieci, towarzystwo innych dzieci, to zwykle największa atrakcja wyjazdu. W wypróbowanej ekipie, wiele miejsc, z pozoru trudno dostępnych z dziećmi, staje się osiągalna.PABLO
mam nadzieję, że ze swoimi dzieciakami kiedyś będziemy podobne jazdy uprawiać
Cytat: PABLO w 18 Wrz 2018, 10:39Rzuć okiem tutaj.Pozwole sobie zapytać, ile chlopaki mieli lat podczas wędrówki pt. Beskid Żywiecki, "Wycieczka w Worek Raczański" ?
Rzuć okiem tutaj.
preferuję komunikację publiczną. Dla mnie podróż na wyjazd jest częścią wyjazdu, a przejazd samochodem jest pod tym względem po prostu nudny. Przez długie lata jeździłem na wyjazdy w basenie Karpat i Bałkanów, zawsze przy użyciu komunikacji publicznej. Przeżyłem przy tej okazji wiele przygód i przeżyć. Zawsze z licznymi przesiadkami, przez egzotyczne przejścia graniczne, budżetowo, itp. Te wszystkie prowincjonalne pociągi, przesiadki, kanarzy, celnicy i pogranicznicy, rozkłady jazdy, różne dziwne kombinacje, itp. Ile się przy tym przeżyło ...
Jak harcerstwo, nadal czynni?