RST Vogue AirMocownie do bagaznika przedniego chyba jest, jak takowy zakupie blizej wakacji to sie upewnie.
Nie będzie zjeżdżał w dół ponieważ opiera się o 2 mocowania (nie wiem do czego one służą - zazanczone czerwoną strzałką). Jeżeli ktoś wie do czego są te mocowania to proszę o info - krzycho00 natomiast możesz być pewny, że bagażnik jakoś zamocujesz i będzie pasował (np. w taki sposób)
(pisownia oryginalna)">Czy są w nim górne otwory montażowe pod lowrider? Sa; umiesczone dosc nietypowo, wymagaja podgięcia blaszki łączącej lowa z widelcem (zazwyczaj jest taka blaszka –lacznik); musiałbym to opisac bardziej szczegółowo...W każdym razie da się zrobic bez obejm.
kali mowi ze na dlugie wyprawy:- amor sprezynowy np suntour ncx d z blokada, bez kadridzu olejowego bo te sie potrafia popsuc, choc rzadko - jednak ja potrzebuje lo i manetke z blokada tak jak tu
- mowi ze amor olej-powietrze z zalozenia bedzie bardziej awaryjny od sprezyn taki jak np. rst m-29 wymaga co 2-3 tys km przegladu i smarowania a u kalego serwis takowego to okolo 100zl , na wyprawy takie wynalazki odradza
- sprawnosc amora z sakwami na przodzie jest gorsza nie ma co .....
co do innych rzeczy radzi mi jesli tarcze to jakies hydrauliki deore do 250 zl , 160mm tarcza a nie mechaniczne !!!!!
piasty nie xt 2008 bo bierznie sa kiepskie - chyba tak powiedzial...tylko starsze lx /xt lub slx nawet....