Co powiedzie o takim pomyśle? Kupno tego namiotu:https://www.bigagnes.com/Copper-Spur-HV-UL2?color=144oraz nie przypinanie z jednej strony wbudowanej podłogi oraz środkowych klipsów:http://prntscr.com/msjc7hNadal powinno być dużo miejsca dla jednej osoby a uzyskana przestrzeń ograniczonej sypialni wraz z przedsionkiem po nałożeniu tropiku powinna być wystarczająco duża do wpakowania roweru? czy ktoś posiadający Copper Spura HV UL2 mógłby to potwierdzić :-)?
To już zupełnie idiotyczny pomysł. Sypialnia będzie do niczego napięta, a na deszczu będzie się kleić do tropiku przez co będzie nalatywać woda do środka.
Nic nie będzie nalatywać do środka, tropik jest niezależny w tym modelu. Konstrukcja namiotu zezwala na rozbicie go nawet bez sypialni.
MSR Hubba Tour
To jest akurat najgorszy możliwy wybór, wadliwa konstrukcja która nadaje się jedynie na bezwietrzny letni dzień. Niestety coś spieprzyli i przemaka z każdej strony przy nawet najmniejszym deszczyku.
Pomysł związany z Copper Spurem wydaje się być idealny, oglądając jak to wygląda po rozłożeniu na filmikach ale może niech się wypowie ktoś kto posiada.
Kombinowałem ostatnio ze znalezieniem połączenia namiot ultralight + tarp dla roweru.... jednak okazuje się że takie połączenie wagowo wychodzi tak samo jak gotowe namioty z przedsionkiem na sprzęt, a dodatkowo jest to zdecydowanie mniej komfortowe dlatego zrezygnowałem z tej opcji...
Prawie niemożliwe jest żeby tak renomowana firma całkowicie zepsuła namiot
Jak wiesz lepiej - to po co się pytasz? Dla mnie ten pomysł to zupełna bzdura. Szybko się o tym przekonasz, ale jak kupisz taki namiot to się przynajmniej nauczysz spać z rowerem poza namiotem
Wilczku, MS Hubba Tour to badziew, wie o tym każdy kto chociaż oglądał ten namiot. Jedna kupiona opinia to nie powód by zmieniać zdanie na temat tej wyjątkowo nie udanej konstrukcji. Jedna kupiona opinia to nie powód by zmieniać zdanie na temat tej wyjątkowo nie udanej konstrukcji.
Pytam się właścicieli wymienionego modelu, a nie Ciebie. Jak już wcześniej udowodniłeś w innych tematach twoja opinia jest nic nie warta, równie dobrze za tydzień się znowu obrazisz, zaczniesz usuwać masowo posty i zniszczysz kolejny temat tym razem wartościowy dla mnie. Sugeruję głosić swoje wilcze rady w innych tematach