Spróbować nie zaszkodzi
7. "Przelew na konto nie daje Ci prawa tłuczenia mnie po głowie".
On po prostu ciągle uważa że jego oczekiwanie oświadczenia o tym że klient nie będzie wnosił dalszych roszczeń jest uprawnione.
Moi Drodzy!!przeciąganie tego sporu absolutnie nie ma sensu. Nie potrafię wyłączyć czynnika ludzkiego jakim są emocje. Nie chcę nikogo obrażać! Jeżeli już obraziłem- przepraszam! Zamykając wszystkie nieistotne tematy podaję fakty!1. Wyprawa do Peru nie odbyła się z racji sytuacji osobistych (pogrzebów osób bliskich)2. Pieniądze Pana Andrzeja powinny być zwrócone.3. Zanim doszło do kontaktu, P. Andrzej wylał na firmę united-cyclists masę hejtu!4. Aby zabezpieczyć dobre imię projektu mojego życia jakim jest UC powstał dokument, którego P. Andrzej nie chciał podpisać.5. Dokument obejmował kwestie związane z nr. Konta oraz zaprzestaniem szkalowania imienia mojego i firmy.Ponad to na grupie padło wiele kwestii obraźliwych od osób, które nigdy nie miały nic wspólnego z UC. Nie były i nie zamierzają być uczestnikami wypraw! Są to ludzie "nasłani" na mnie aby mi nabruździć! Jeszcze raz powtórzę!Pan Andrzej uprzykrza życie mojej mamy i bliskich, do czego nie ma prawa! Oświadczam, że jeżeli zaprzestanie takich działań i kłamstw, jego pieniądze zostaną zwrócone!Jacek także w imieniu Gosi
Fakty są też takie, że oferowali bardzo atrakcyjne wyjazdy, w jeszcze bardziej atrakcyjnych cenach.
Dokładnie! Ja również stoję z boku całej sytuacji i bulwersuje mnie to. Pajacujesz Jacek! Nie jesteś pępkiem świata ani Ty ani Andrzej. Ale to Ty się nie wywiązałeś z usługi. Wszyscy Ci współczujemy ale swój narcyzm schowaj i grzecznie oddaj kasę Andrzejkowi żeby nie sapał. Wszyscy będą zadowoleni. Gdybyś oddał kase a nie wymyślał papierki z dupy zeby nikt mamusi nie obrazał to by nie było tej sytuacji. A tak z każdą chwilą tracisz Ty i Twoja firma. Właśnie przestałem się jarać Twoimi zajawkami, i wiele osób pewnie ma podobne odczucia
Tak sobie myślę, że są dwie możliwości:1. gość jest po prostu zwykłym, no... tym co się wyłania z jego własnych wpisów.2. gość stał się ofiarą zmasowanego, zorganizowanego ataku [...]