Wszystkiego nie, ale na pewno co nieco. W innym wypadku nic Projekt społecznościowy, ale spółka z o.o. To nie jest zwykły idiota. To idiota cwaniak, a na takich są tylko dwa sposoby i jednym z nich jest danie po mordzie.Nie mówię, że tak należy zrobić, ale że to pewnie przyniosłoby odpowiedni skutek.
Ad vocem do relacji live Pana JackaNigdy nie obrażałem, nie straszyłem i nie używałem wulgaryzmów podczas prowadzenia dialogów z firmą UC, co też można zobaczyć i poczuć w dialogach jakie prowadzę na FB.Co do numeru konta to Pan Jacek otrzymał wezwanie do zapłaty z numerem konta skierowane przez Kancelarię Prawną, która mnie reprezentuje.25.05.2018 wystosowałem prośbę o szybki zwrot pieniędzy motywując możliwością skorzystania z innej oferty, co by mi też pozwoliło nie pozostać w domu przez następne dwa tygodnie mojego urlopu. Pani Małgorzata napisała mi, że muszę podpisać ugodę, a jak zapytałem o realizacje zwrotu środków to uzyskałem informacje, że otrzymam je zgodnie z zapisem w umowie.Niestety nie znalazłem takiego zapisu w umowie.Skorzystałem z porady Rzecznika Praw Konsumenta i napisałem do Pani Małgorzaty, że nie jestem zobowiązany do podpisywania ugody i proszę o szybki zwrot środków.Pani Małgosia odpisała że, jak nie ma ugody to i nie będzie pieniędzy i że jak mam czas i pieniądze na prawników to mogę sobie walczyć.Więc pozostałem w domu bez możliwości alternatywnego wyjazdu, ze spakowanym rowerem, z ogromną ilością suplementów i sprzętem dedykowanym stricte pod tą wyprawę.Kancelaria Prawna w moim imieniu wystosowała pismo do UC o zwrot kosztów za niewykonaną usługę.
Dziękuje wszystkim za wsparcie i mam nadzieję że grupa ludzi oglądająca wczorajszą transmisję Pana Jackasama wyciągnie wnioski.Wulgarne zachowanie i obrażanie na wizji ludzi no i robienie z poszkodowanych winnych to nie fajny artW trakcie wczorajszej transmisji na żywo pan Jacek finalnie powiedział dlaczego nie odda mi pieniędzy. Cytuje " ponieważ nie chce zamknąć japy, nie dostanie swoich pieniędzy" Firma nie zorganizowała wyprawy( nie wywiązała się z umowy), po czym wysłała mi tzw. umowę ugody naciskając na jej podpisanie.Naturalnie natychmiast skontaktowałem się z prawnikiem,pytając, czy żeby otrzymać swoje pieniądze jestem w jakikolwiek sposób zobowiązany do takiego dokumentu, co z uporem maniaka sugeruje Pan Jacek i jego ekipa.Po Konsultacjach prawnych i rozmowie telefonicznej z Rzecznikiem praw konsumenta poinformowałem drogą poczty elektronicznej panią Małgorzatę o moich działaniach.Pani Małgorzata napisała do mnie że nie może mi oddać pieniędzy bo nie podpisałem ugody i jeżeli mam czas i pieniądze na prawników to sobie walcz.Walczę aktywnie prawnie, Pan Jacek dokładnie wie że jest to długi i kosztowny proces i wielu ludzi może zniechęcić , wyśmiewa się na wizji że będą musieli stawić się w Krakowskim sądzie.Firma UC nigdy nie próbowała ze mną załatwić sprawę po ludzku.Przedstawia mnie jako awanturnika i "chama", nigdy nie byłem wulgarny, niegrzeczny i napastliwy.
Akurat określenie idiota to nijak do tego człowieka nie pasuje. Idiota to człowiek upośledzony umysłowo i dlatego idioci biznesu na taką skalę rozkręcić nie są w stanie.
... Dobrze przemyślana kampania reklamowa spółki z ograniczoną odpowiedzialnością, poparta wyjątkową ilością emocji oraz masowym zawaleniem świadomości uczestników i czytelników sprawi że marka i nazwa firmy zostanie odnotowana w świadomości docelowych klientów. Jako że nie jestem bezpośrednim adresatem owej reklamy, nie jeżdżę na wyprawy, bardziej skupiam się na ultrawyjazdach chciałbym tylko zaznaczyć jak rozumiem całe obecne zamieszanie...
Nie no, gość nie jest gangsterem. Jest po prostu burakiem, który naciąga ludzi na kasę i nie chce jej za nic oddać.
Cytat: Waxmund w 25 Wrz 2018, 16:00Nie no, gość nie jest gangsterem. Jest po prostu burakiem, który naciąga ludzi na kasę i nie chce jej za nic oddać.A Szy go broni ;)Cieeeekawe dlaczego ;)
... I że pewnie spadło mu ma łeb ileś różnych problemów, których po prostu nie udźwignął i się wysypał...