Czy to, że Hitler
Czy to, że Hitler nie zamordował mi członka rodziny nie uprawnia mnie do tego, aby nazywać go mordercą? :/ cóż za błyskotliwa dedukcja "szerloku"
I warto sobie zdać sprawę z tego, że to też mogło mieć wpływ na ocenę niektórych użytkowników. Oni może oczekiwali wyjazdu typowo zorganizowanego, z pełną opieką i pilotem skaczącym koło wszystkich użytkowników - jak to ma miejsce w typowym biurze podróży. Ale w tej cenie bardzo ciężko coś takiego zaoferować, to raczej były wyjazdy dla zdecydowanie zaawansowanych rowerzystów, którym tyłka nie trzeba podcierać i jak się trochę zgubią to nie będą od razu płakać, czy po helikoptery na pustyni dzwonić.
Czy to, że cóż za błyskotliwa dedukcja "szerloku"
Oświadczenie Jacka.
Oświadczenie Jacka.(...)w skrócie (jeśli ktoś nie ma czasu): to firma UC zawaliła a nie ja ty taki siaki i owaki
Cytat: Robb w 25 Wrz 2018, 14:13Oświadczenie Jacka.Niestety, ta treść jest obecnie niedostępna.Szy.
Ja mam jeszcze otwartego linka i słucham sobie. Na wszelki od razu też w tle pobieram
Ojej. Szkoda.Szy.
Cytat: Waxmund w 25 Wrz 2018, 14:28Ja mam jeszcze otwartego linka i słucham sobie. Na wszelki od razu też w tle pobieram CUDOWNIE!!