1. czy ta trasa z udostępnionym śladem z roku 2017 jest OK bez większych problemów?
4. Jeśli ktoś zna uczsetnika wyścigu który jechał śladem i używał smartfona do tego celu to na jakiej aplikacji jechał?
5. Czy ktoś spotkał się w sieci z innym śladem gps podobnym do tego?
...Wersji 2018 nie ma, dlaczego? Jest tylko 2018 zachód a mnie interesują 4 kierunki...
...Jeśli ktoś zna uczsetnika wyścigu który jechał śladem i używał smartfona do tego celu to na jakiej aplikacji jechał?
2. ta trasa jest czasówką czyli turystycznie jako trasa jest bardzo słaba? Interesuje mnie pokonanie trasy w miarę szybko z ew. drobnym zwiedzaniem (oglądanie czegoś na zewnątrz),
4. Odcinek przez Trójmiasto to osobna historia. Przede wszystkim jest nielegalny, poza tym nieprzyjemny. Unikać.
Jazda przez Trójmiasto, to bardzo średni pomysł. Jechaliśmy z całą grupą (kiedy byłem na starcie Prawdziwego MRDP 2017) i raczej zdecydowanie odradzam.
Ja odcinek przez Trójmiasto zrobiłem podczas mojego drugiego etapu trochę inaczej.
Niektórzy po prostu nienawidzą jeździć po mieście z sakwami. Na przykład ja
jedziesz sobie ddr-em [...] To miejsce gdzie codziennie setki ludzi biegają, jeżdżą na rowerze, na rolkach, itp - jeszcze niedawno wielki dziki obszar, a w ostatnich latach zagospodarowany na świetny, rekreacyjny park.