Autor Wątek: Wkładka żelowa do dowolnych spodni/spodenek  (Przeczytany 3134 razy)

8850

• Gość
Czy ktoś testował/jeździł z wkładką żelową wkładaną do różnych spodenek? Nie chodzi mi o spodenki rowerowe ale element który mogę przekładać sobie do różnych cywilnych spodni. Jak to się sprawdza?

Offline Mężczyzna MCsubi

• Miasto: Bezdomny menel rowerowy
  • Na forum od: 13.05.2018
Są po prostu bokserki z wkładkami.

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Miałem kiedyś takie cudo, nie wiem skąd. Totalnie do niczego, przesuwało się na siodełku, było tylko gorzej.
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

8850

• Gość
czyli pozostaje pampers z spodenkami

Offline Mężczyzna Waldic

• Miasto: Elbląg
  • Na forum od: 23.01.2010
Miałem kiedyś takie cudo, nie wiem skąd. Totalnie do niczego, przesuwało się na siodełku, było tylko gorzej.
Ja mam bokserki z wkładką, używam, złego słowa nie powiem. Jeszcze inni jeżdżą bez jakiegokolwiek pampersa i chwalą.
Temat podobny do wyboru siodełka. Każda d.. inna.

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Miałem na myśli żelowe wkładki na siodełko. Bokserki z wkładką działają pewnie podobnie jak spodenki (w końcu nie zakłada się pod nie bielizny).
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum