Autor Wątek: Ładowarka słoneczna BlitzWolf 20W w podróży rowerowej  (Przeczytany 2522 razy)

Offline Mężczyzna msiudmak

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.04.2013
    • Tam Gdzie Nogi Poniosą
Witajcie. Nie tak dawno temu wróciliśmy z 8 miesięcznej podróży rowerowej do Azji Centralnej.
Podczas wyjazdu, który rozpoczął się w marcu a zakończył w listopadzie gdzie przejechaliśmy ponad 20 tysięcy kilometrów praktycznie codziennie używaliśmy ww ładowarki słonecznej.
Ponieważ w naszym przypadku sprawdził się ona bardzo dobrze postanowiłem się z Wami o tym podzielić.
Z tej okazji nakręciłem jej recenzję ale w filmie pokazuje też dodatkowe źródła zasilania podczas tak długiej podróży.
Jeśli jesteście ciekawi jak sprawdza się to ładowarka zapraszam do naszego filmu:
https://www.youtube.com/watch?v=1MRENVlA1O8&

Jeśli pojawiły by się jakieś dodatkowe pytania chętnie odpowiem w komentarzach pod filmem lub na forum. Przy okazji zapraszam też do naszej filmowej relacji z wyjazdy na naszym kanale na YouTube: Tam Gdzie Nogi Poniosą

pozdrawiam Maciek

Offline Mężczyzna RS

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 17.11.2016
O, wróciliście. Gratulacje.
Oglądałem Wasze relacje. Pozdrowienia dla towarzyszki. Gdzieś w połowie wyprawy zacząłem się bać, że powyrywa sobie wszystkie włosy podczas czesania, ale na szczęście trochę jeszcze ich zostało.
;)

• Tam Gdzie Nogi Poniosą
Witaj. Tam my już jakiś czas po wyjeździe. I nawet już po kolejnym ale tym razem bez rowerów. O włosy nie ma co się martwic, ma ich jeszcze całą masę. Pozdrawiam

Offline Mężczyzna Felek

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.11.2017
Fajny test. P.s. Robiłem wiosną dokładnie w tym samym miejscu ognisko z dzieciakami:]
Podróże z dziećmi www.tataimapa.pl

• Tam Gdzie Nogi Poniosą
Witaj. Dzięki fajnie że się podobało. Jak byś chciał oglądnąć ta ładowarkę to możemy się gdzieś umówić np w tym samym miejscu gdzie ognisko.
Na kanale chcemy zrobić więcej testów. Teraz jeszcze jest test namiotu Exped jak coś to są polskie napisy bo prezentacja po Holendersku.
Pozdrawiam Maciek

Offline Mężczyzna RS

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 17.11.2016
Fajne recenzje (obejrzałem też tę o ładowarce, chociaż mnie prądu zwykle nie brakuje), ale postaraj się przekonać Dorendę, żeby nagrała jakąś po polsku. Język "holandzki" jest okropny  ;)

• Tam Gdzie Nogi Poniosą
Spoko pogadam z Dorendą ale niczego nie obiecuję. Najlepiej by było wstawić tam zamiast oryginalnego dźwięku nagranie z mikrofonu jak to samo opowiada po Polsku. Może będzie trochę nie naturalnie ale powinno dać się oglądać. No i jeszcze musimy się dorobić mikrofonu bo na razie nie mamy. :))

Pozdrawiam

Offline Mężczyzna Leon55

• Miasto: Małopolskie
  • Na forum od: 20.11.2022
Fajna sprawa taka ładowarka. Zastanawiam się nad ładowarką Power bank z panelem solarnym Green Cell SOL02 10000 mAh 21W. Teraz stało się to modne i ceny ześwirowały. Solary mam od 15 lat w przyczepie kempingowej i super się sprawdziło.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum