Autor Wątek: Holandia rowerem - parę przydatnych informacji  (Przeczytany 4611 razy)

Offline Mężczyzna kinioo

• Miasto: Stevenage
  • Na forum od: 28.08.2018
Dzieki Natalia za info - dobrze cos wiedziec od 'lokalsow' ;)

Holandia wlasnie jest na mojej (naszej) liscie jako jeden z pierwszych krajow na nasza wspolna wycieczke rowerowa we trojke....

Mala ma dopiero 8 tygodni, przyczepki jeszcze nie mamy, ale juz planujemy.

Z zonka jezdzimy/jezdzilismy sporo - ja zawsze wybieram zmiksowana trase szutry/pola-asfalt.

Jednak wlasnie te sciezki w Holandii mnie zachecaja na 'pierwsze' kroki z dzieckiem+przyczepka...do tego stosunkowo plasko.

Rwniez podpinam sie do ewentualnych odwiedzin/spotkania sie przy okazji naszej wizyty...jednak to jeszcze troszke czasu.

K.
Sorki za brak polskich znakow...

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
do tego stosunkowo plasko.
He, he. Największa góra jaka spotkałem to była hałda koło elektrowni. Polecam część NE z megalitami i kapitalnymi wrzosowiskami oraz ZOO w Emmen. Ciekawe założenie ogrodu.

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Kobieta Natalia

• Miasto: Amsterdam
  • Na forum od: 27.01.2008
    • http://www.na-azymut.pl
Hej kinioo, tak jak pisałam, na jazdę z przyczepką to rzeczywiście jest świetny kraj, obyście tylko trafili na dobrą pogodę, bo z tym tutaj też róznie bywa :)

Daj znać jak będziecie jechać, chętnie się spotkamy albo i przenocujemy Was jeśli tylko sami nigdzie nie wypedałujemy :).
<<Fais de ta vie un rêve et de ce rêve une réalité>> Antoine de Saint-Exupéry

Offline Mężczyzna kinioo

• Miasto: Stevenage
  • Na forum od: 28.08.2018
Hej kinioo, tak jak pisałam, na jazdę z przyczepką to rzeczywiście jest świetny kraj, obyście tylko trafili na dobrą pogodę, bo z tym tutaj też róznie bywa :)

Daj znać jak będziecie jechać, chętnie się spotkamy albo i przenocujemy Was jeśli tylko sami nigdzie nie wypedałujemy :).

Hej Natalia,

Dziekuemy za 'zaproszenie' (choc to My sie wpraszamy) :))
(mam nadzieje, ze mozemy skontaktowac sie z Toba/Wami jak bedziemy mieli jakies pytania co do planowania miejsc/regionow oraz ogolnego 'bycia' w Holandii??)

Tak jak pisalem, Laura ma dopiero 8 tygodni, ale juz myslimy gdzie sie wybrac.

W zimie moze bede mial wiecej czasu zeby lepiej sie przyjrzec Holandii i cos 'z grubsza' zaplanowac.

My mieszkamy w UK (od ponad 14tu lat) lekko na polnoc od Londynu wiec dystansowo (jadac autem) Holandia jest ciekawym rozwiazaniem.

Pozdrawiamy,

K.
Sorki za brak polskich znakow...

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum