Na początku myśleliśmy o ramie aluminiowej i był rower Koga Traveller. Ale aluminium z tego co wyczytałem nie jest zbytnio pewnym materiałem na takie wyprawy. Więc pomyśleliśmy że lepszym wyborem będzie rama z cro - mo. Ale podobno wpada w wibracje podczas obciążenia.
(...) Najlepiej sklepy, aukcje z Polski lub Niemiec. Rower z prostą kierownicą bez amortyzacji. (...)Pozdrawiam
... Cena oczywiście jak da się najtaniej, ale jeżeli coś wartego jest większych pieniędzy - to ok. Choć przekroczenie 2 tys. euro byłoby już lekką przesadą. Najlepiej sklepy, aukcje z Polski lub Niemiec. Rower z prostą kierownicą bez amortyzacji. A może złożyć samemu od podstaw?Pozdrawiam
nie wiem czy Regulamin zezwala na odmianę nicków, przepraszam
Mieszkasz w DE że patrzysz na sprzęt z tamtego rynku
Pomiędzy jak najtaniej, a 2 tys euro jest spora przestrzeń.
Najrozsądniej przy ograniczonym budżecie kupić używkę.
Najlepiej złożyć własnoręcznie
Na tym forum juz sporo rowerów za kupe kasy wspolnymi siłami złożono, potem płacz, że przerzutka nie działa albo suport za dopłatą złapał luz kilka razy szybciej niż ten, który był w zestawie.
Na tym forum już sporo rowerów za kupe kasy wspolnymi siłami złożono, potem płacz, że przerzutka nie działa albo suport za dopłatą złapał luz kilka razy szybciej niż ten, który był w zestawie.