Są też ci, którzy boją się zakupów przez Internet z różnych powodów. Ze wszystkich Crosso zrezygnuje? To chyba nie jest znak poprawnego rozwoju firmy.Szy.
Ale skąpstwo wygrywa, zwłaszcza w Polsce ;PNie pamiętam kiedy ostatnio kupiłem coś rowerowego w sklepie stacjonarnym. Chyba dętkę wiosną, gdy kurier kosztowałby tyle samo co sam towar.
Nie pamiętam kiedy ostatnio kupiłem coś rowerowego w sklepie stacjonarnym.
Jak ktoś chce mocno cebulić, a przedmiot jest poniżej progu 40zl, to można wziąć zapychacz i go odesłać (zostawiając sobie właściwy produkt)
Cytat: qbotcenko w 29 Paź 2019, 22:28Nie pamiętam kiedy ostatnio kupiłem coś rowerowego w sklepie stacjonarnym.Ostatnio: lusterko, bo chciałem zobaczyć jaki jest realny kąt widzenia. Okulary, bo chciałem zobaczyć, czy nie będą mnie uciskały. I nigdy wcześniej nie miałem fotochromów. Spodenki, bo jak człowiek chciałem przymierzyć. O, i bidony, bo zależało mi na poleceniu porządnych. Tarczę hamulcową, ale to przy okazji.Szy.
Cytat: szy w 29 Paź 2019, 22:53Cytat: qbotcenko w 29 Paź 2019, 22:28Nie pamiętam kiedy ostatnio kupiłem coś rowerowego w sklepie stacjonarnym.Ostatnio: lusterko, bo chciałem zobaczyć jaki jest realny kąt widzenia. Okulary, bo chciałem zobaczyć, czy nie będą mnie uciskały. I nigdy wcześniej nie miałem fotochromów. Spodenki, bo jak człowiek chciałem przymierzyć. O, i bidony, bo zależało mi na poleceniu porządnych. Tarczę hamulcową, ale to przy okazji.No nie mów, że wszystko to kupiłeś w jednym sklepie.
Cytat: qbotcenko w 29 Paź 2019, 22:28Nie pamiętam kiedy ostatnio kupiłem coś rowerowego w sklepie stacjonarnym.Ostatnio: lusterko, bo chciałem zobaczyć jaki jest realny kąt widzenia. Okulary, bo chciałem zobaczyć, czy nie będą mnie uciskały. I nigdy wcześniej nie miałem fotochromów. Spodenki, bo jak człowiek chciałem przymierzyć. O, i bidony, bo zależało mi na poleceniu porządnych. Tarczę hamulcową, ale to przy okazji.