Autor Wątek: Enduro Trails - najlepsze ścieżki na jakich jeździłem!  (Przeczytany 1514 razy)

Offline Mężczyzna rafalkrasa

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 15.10.2018
Cześć wszystkim, jestem nowym kolegą ;)

W ubiegłym tygodniu po raz pierwszy wybrałem się w góry na rower, pojechałem na bielskie trasy Enduro Trails. Był to wyjazd typowo rowerowy, pojechałem sam i nigdy wcześniej na coś takiego nie odważyłem. Bałem się, bo dopiero zaczynam, nie wiedziałem czego się spodziewać, nie wiedziałem czy podołam choćby najprostszym trasom, a dotychczas rowerem jeździłem praktycznie wyłącznie po płaskim lesie, ewentualnie krawężnikach przed domem. Przed wyjazdem nie mogłem też znaleźć "oglądalnych" filmów z przejazdu trasami, wszystko telepiące się kamerki i nie byłem w stanie nic wywnioskować. Pierwszego dnia byłem przerażony, ale mam gimbal i kamerkę, drugiego dnia nieco się rozluzowałem i jeździłem już z kamerą. Jest też kilka minut z krótkiej pętli w Świeradowie, do którego wpadłem na 2 godziny przy okazji pracy. Dobrego seansu i mam nadzieję, że zachęci to choć jednego takiego przerażonego jak ja, bo pojechałem tam zupełnie bez umiejętności, bez kondycji i bez pewności, że zjadę...a było cudownie, wkręciłem się maksymalnie!

https://www.youtube.com/channel/UC75HFvGnb7h3x5MhaF8iC7g

Offline Mężczyzna docent161

• Miasto: KWA ....
  • Na forum od: 06.05.2018
Cześć  a w tą sobotę otwarli Babia góra trials budowała to ta sama firma . Uważam że w Bielsku lepiej się przyłożyli do tematu .. pewnie  robili bez podwykonawców ...

Offline Mężczyzna rafalkrasa

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 15.10.2018
W ogóle mnie nie zniechęciłeś! ;) Jak tylko będę w stanie, jadę się przejechać!

Offline gocu

• Miasto:
  • Na forum od: 04.04.2013
    • Rower i góry.
Cześć  a w tą sobotę otwarli Babia góra trials budowała to ta sama firma . Uważam że w Bielsku lepiej się przyłożyli do tematu

W Bielsku tylko zrobili Twistera na tip-top, a reszta tylko ciągnie na jego popularności, każda następna trasa jest robiona bardziej na "odwal się" - a otwarta w tym roku Rockandrolla po tygodniu była już  rozjeżdżona i pełna kolein wyrytych w glinie - specjalna ubita warstwa która 3 lata temu na Twisterze miała kilka centymetrów grubości na Rockandrolli była tylko posypką :/

Te trasy są fajne, ale kompletnie niewarte szumu jaki robią wokół nich twórcy.
gocu

Offline Mężczyzna docent161

• Miasto: KWA ....
  • Na forum od: 06.05.2018
Zgadza się są niedorobki... Ale na bezrybiu i rak ryba W Zawoi trasa tabakowa wogule nie ma posypki bo podwykonawcy zabrakło kasy i brniesz na Medralową w błocie.. Pewnie z czasem zarosnie tylko że tam duuuża kasa poszła.

Offline Mężczyzna sierra

• Miasto: Elbląg
  • Na forum od: 06.09.2017
Filmik obejrzałem, ale nie bardzo wierzę, że to Twój pierwszy raz...
Once upon a time na SellaRonda/Sella Ronda (zimą na nartach) "płakałem" po każdych 100 metrach zjazdu... teraz to pewnie zrobiłbym to na raz (zjazd do Campitello czy innego Canazei, nie wspominając o Arabbie  ;D

No i trzeba mieć big cojones, by tam aktywnie powalczyć.
Podziwiam i zadraszczAm  :D 

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum