Na jakich śladach gps bazujesz robiąć tą trasę?
Jak przewidujesz czasowo pieszo i rower?
Potrafisz pakować się na lekko?
Na youtube.com chłopak z mojego regionu na lekko szybko przejechał trasę rowerem: nie potrafię się tak spakować jak on. Generalnie wiele osób jeździ dookoła PL i chodzi kwestia dobrej trasy . Ja wybieram się na wiosnę rowerem i napisałem o tym wątek niżej.
Kupuję GPS Garmina i sobie wrzucę tą mapę co podałem w pierwszym poście do .gpx tak jak tutaj:
http://gpsdlaaktywnych.pl/2017/07/przeslanie-trasy-google-maps-do-garmin/Czasu na szczęście mam wiele, więc nie chciałbym się za bardzo spieszyć. Całościowo nie mam pojęcia ile to wyjdzie, ale dziennie 5-7h, rowerem tak samo.
Myślę, że ze spakowaniem nie było by problemu, nie lubię za dużo dźwigać i nie potrzebuję szczególnie wiele. Chociaż z drugiej strony mam zamiar spać pod namiotem, także namiot i śpiwór na pewno biorę. Wiele miejsca one może nie zajmują i nie ważą, ale jak dodam nawet te obowiązkowe rzeczy do tego, to nie wiem czy będzie to można jeszcze zaliczyć do pakowania na lekko
Dziękuję Ci za odpowiedź w temacie, trzymam za Ciebie kciuki na wiosnę i życzę Ci powodzenia!
Dzięki wielkie też dla Ciebie Antracyt za pomoc, wezmę Twoje wskazówki na pewno pod uwagę.