Dziękuję wszystkim za miłe słowa :)
Ile czasu Ci to zajęło?
W sumie cztery i pół dnia niespiesznej jazdy i przedzierania się przez krzaczory.
W tym roku robiłem Małą Pętlę ale latem..spory ruch :/
To co się działo w weekend przy połoninach - czegoś takiego dawno nie widziałem. Pełne parkingi, tłumy ludzi ...
Strasznie żal chałupy w Dydiowej - to kolejna w tym rejonie (po chatce pod Obnogą), która "się spaliła".
Plus baza w Krywem.
Co do sakwy - naciąg pękł przy zakładaniu czy na podskakiwaniu na wybojach? To jest crosso czy coś innego?
Sakwy to Crosso. Naciąg puszczał już od dłuższego czasu także byłem na to przygotowany - wymiana zajęła może 5 minut :) Sakwa wypięła się i pociągnąłem ją kawałek po kamieniach. Ale wytrzymała bez żadnego uszczerbku.
Dziękuję.
Mam nadzieję że poszło na zdrowie :)
Bardzo ładna jesień. Niestety długi dojazd z Poznania - jak rozpatrywałem w tym roku wszystkie za i przeciw to wybrałem jednak Sudety. Szkoda, że niektóre foty aparat zrobił zbyt jasne, bo by byłe bardziej żywe kolory. Ale i tak widać, że warto jechać za rok, jeśli będzie złota jesień.
No właśnie dojazdy pociągiem to istny horror. Czasy podróży rzędu 18-20 godzin.
Aparat to prosta małpka także nie ma co oczekiwać cudów. A dodając jeszcze moje umiejętności ... ;)