Autor Wątek: Dawes Discovery EQ 201-wyprawowy osiolek  (Przeczytany 4327 razy)

Offline Snufkin

• Miasto: ... tu i tam ...zalezy,gdzie sie doturlam...
  • Na forum od: 23.10.2018
Jesli dobrze pamietam to chyba firma z szkopowni.Poporawcie mnie jesli sie myle.Maja fajne produkty czasem w dobrych cenach,jak sie uda trafic ;D
Uwielbiam stan bycia w drodze...

Offline Mężczyzna globalbus

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 03.05.2011
    • blog podróżniczy
Mają też całkiem przyzwoitą obsługę klienta. Zamawiałem tam parę rzeczy i było na plus. Mieli tanie części do rockshoxa. Za zapisanie się na newsletter był jakiś kupon, więc w praktyce wysyłka wychodziła za free.

My home is where my bike is.

Online Mężczyzna Felek

• Na forum od: 09.11.2017
(np. Ortlieb w najlepszych cenach jest w rowertour).

Na pierwszy rzut oka to np. w szumgum jest taniej: https://www.szumgum.com/sakwy-rowerowe-tylne-ortlieb-back-roller-plus.html
Nie, żebym polecał. Porównywalnie z cenami w DE. Zresztę sakwy crosso też tam mają w dobrych cenach.

Po zalogowaniu na rowertour cena na produkty Ortlieb spada o 18% i jest nieco niższa niż w szumgum.
Podróże z dziećmi www.tataimapa.pl

Offline Mężczyzna Bubu

• Miasto: Ziemia Dobrzyńska
  • Na forum od: 06.06.2018
    • Relacje z wycieczek i wypraw
Dzięki Felek!
Faktycznie - ceny zaczynają być atrakcyjne. Chociaż sakwy Crosso wciąż mają gorszą cenę, nie tak atrakcyjną, jak Ortlieby.
Kto wie, może się na rowertour "odobrażę" :) (Kiedyś dali ciała przy zakupie i nawet żadnego discountu/bonu nie zaoferowali na otarcie łez).

Online Mężczyzna Felek

Dzięki Felek!
Faktycznie - ceny zaczynają być atrakcyjne. Chociaż sakwy Crosso wciąż mają gorszą cenę, nie tak atrakcyjną, jak Ortlieby.
Kto wie, może się na rowertour "odobrażę" :) (Kiedyś dali ciała przy zakupie i nawet żadnego discountu/bonu nie zaoferowali na otarcie łez).

U mnie też dali ciała na jednym zamówieniu, ale piniądz jest piniądz, wtedy mi się spieszyło, teraz to niech sobie ściągają nawet miesiąc jak cena ma być atrakcyjna:)

Online Mężczyzna Felek

Co roku gdzieś jest, spisałem sobie ceny sprzętu w kilku popularniejszych sklepach rowerowych. Wybrałem te sklepy z najlepszymi cenami na poszczególne grupy sprzętu (np. Ortlieb w najlepszych cenach jest w rowertour). W czarny piątek sprawdzę czy wprowadzili obniżki w stosunku do już obowiązujących cen i wtedy zdecyduje o zakupie.

Jeżeli ktoś chce kupić tego dnia coś okazyjnie warto wcześniej sprawdzić jaką cenę na dany produkt ma sklep. Niestety część ze sprzedawców przed Black Friday zawyża ceny by potem je 'obniżyć'.

No i oczywiście warto wcześniej zrobić listę tego co naprawdę potrzebujemy, by w dzień promocji nie kupować w amoku i nie zakupić czegoś co nam zbyteczne tylko dlatego, że było taniej:)

Hej,

Dla zainteresowanych, na stronie RoweryStylowe.pl  z okazji BF jest przecena 25% na wszystkie torby i sakwy (w tym bikepacking), ceny naprawdę niezłe - w zamówieniu trzeba wpisać kod rabatowy Black25. Ja już jestem po zamówieniu:)

Pozdrawiam

Offline Mężczyzna daro73

• Miasto: Warszawa Bielany
  • Na forum od: 09.02.2017
Miesiąc temu zrobiłem zakupy w niemieckim sklepie Rosebikes. Ceny w większości przypadków atrakcyjne. Na zakupie kilku części zaoszczędziłem ok.250 zł. w porównaniu ze sklepami u nas w kraju. Miałem przyznany voucher w wysokości 10 euro, ale nie został on uwzględniony w zamówieniu. Po kontakcie z działem obsługi, mieli przelać kwotę na konto, ale do dnia dzisiejszego się nie doczekałem. Otrzymałem z okazji urodzin prezent w postaci vouchera w wysokości 10 euro oraz z okazji świąt 15 euro. Przesyłka słabo zabezpieczona przed uszkodzeniami. Do pewnego czasu zamówienie powyżej 100 euro miało darmową wysyłkę, ale obecnie wysyłka jest płatna. Ogólnie polecam tam zakupy.

Offline Mężczyzna paulsen

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 28.01.2018
Proszę przesłać na priva nr klienta i nr zamówienia, sprawdzę co się dzieje ze zwrotem za voucher.
W ofercie mamy kilka wariantów rowerów wyprawowych (w tym karbonowy gravel o dość sportowej geometrii), a także szeroką gamę artykułów i akcesoriów. Zwrot (w tym także na naprawę gwarancyjną) jest darmowy.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum