Autor Wątek: huragan, deszcz, pod wiatr, czyli najwieksza przyjemnosc z jazdy  (Przeczytany 1167 razy)

Offline Mężczyzna marbut

• Miasto: wejherowo
  • Na forum od: 16.10.2018
mam cos w sobie z czlowieka, który lubi sobie utrudnić  życie, też  to macie, przejechalem 6 km, ale w większości w huraganie i poczułem się  szczęśliwy, że nie siedziałem przed TV i biadolilem np na pogodę albo na idiotę Kaczyńskiego

Offline Mężczyzna Piotr1975

• Miasto: Bruksela
  • Na forum od: 08.11.2017
Miałem coś takiego , z Wisly 1200 , 20km do Grudziądza robiliśmy w kilka godzin. Był deszcz zimno błoto, prawie jak Bear Grylls. Z perspektywy kilku miesięcy najfajniejszy odcinek, wtedy nikt w ten sposób o tym nie myślał
Nieskończenie mądry jest nasz Stwórca Pan
Swoje dzieło dał obejrzeć również mnie

Offline Mężczyzna marbut

• Miasto: wejherowo
  • Na forum od: 16.10.2018
w trakcie jak to przchodzisz myślisz, sobie ale ze mnie idiota, moglem pić  piwo przed TV, ale mnie pocieszylo to ze piwo czekalo w lodowce, dlatego tak zapierdalalem

Offline Mężczyzna 365

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 27.02.2018
Kilka lat temu, chyba 5 albo 6, dnia 5 grudnia, nad Polskę nadchodził wiaterek "Ksawery". Byłem w odwiedzinach u "staruszków", powrót ok 30km, pod wiatr, i deszcz ze śniegiem. Wracałem drogą wojewódzką wśród TIR-ów bo innej wtedy nie znałem. Po 20km musiałem zrobić przerwę i trochę potruchtać bo mi nogi zamarzały - przestałem czuć stopy. Dodam, że byłem w "adidaskach" bo to były jedyne buty na rower jakie wtedy miałem. Zwykłe "cywilne" ciuchy, rękawiczki jakieś cienkie, "dżinsy".
Do dzisiaj się zastanawiam jak udało mi się dojechać.
Do dzisiaj nie wiem dlaczego się wtedy nie rozchorowałem.
Do dzisiaj pamiętam jaki byłem z siebie dumny, ż dojechałem.
Do dzisiaj nie wiem czemu nie pojechałem pociągiem.
Paweł.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum