Autor Wątek: Pikuj  (Przeczytany 787 razy)

Offline cwietek3

• Miasto: Parczew
  • Na forum od: 03.04.2009
    • http://www.rowerowyparczew.site50.net/
Pikuj
« 1 Lis 2018, 21:10 »
Wschodnie Bieszczady są piękne. Przez trzy dni przejechaliśmy/przeszliśmy po ukraińskich Bieszczadach 100 km. I dnia ze Żdenijewa na Pikuj i połoniny wybraliśmy chyba najtrudniejszą z możliwych dróg, bo było już tak, że 200 metrów szliśmy pół godziny ;), z gór zjechaliśmy na niziny do Husnego Wyżne na nocleg, a tam o 1 w nocy obudziła nas Ela z Arturem (jak Oni nas znaleźli na tym zadupiu do dzisiaj nie wiem!!!, ale budzili ludzi i się pytali więc znaleźli!). II dnia z Husnego uderzyliśmy na Libuchorę, a stamtąd wróciliśmy znów na połoniny, skąd znowu zjechaliśmy do Użoka na kolejny nocleg. Ostatni dzień to już tylko krótka 30 km trasa powrotna po auto, ale za to z jakimi widoczkami! Zdjęcia z wycieczki można obejrzeć pod adresem https://photos.app.goo.gl/JssmuSjRL9iDWE8M8
Z wycieczki na Pikuj nakręciliśmy także krótki, 9 minutowy film

Offline Kobieta hajduczek

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 04.06.2014
Odp: Pikuj
« 1 Lis 2018, 22:00 »
Rewelacyjne zdjęcia, rewelacyjne klimaty🙂
I do tego niespodzianka - wycieczka, o której opowiadają pięknymi  fotografiami moi ziomkowie🙂

Offline Mężczyzna Miciek

• SAC
  • Miasto: Hawana, Kuba
  • Na forum od: 08.05.2009
    • Moje wyprawy
« 1 Lis 2018, 22:27 »
Wschodnie Bieszczady są piękne. Przez trzy dni przejechaliśmy/przeszliśmy po ukraińskich Bieszczadach 100 km. I dnia ze Żdenijewa na Pikuj i połoniny wybraliśmy chyba najtrudniejszą z możliwych dróg, bo było już tak, że 200 metrów szliśmy pół godziny :wink:
Ależ tam jest pięknie jesienią!
Ja wchodziłem z rowerem na Pikuja od wschodu. Było jeszcze trudniej, bo w ogóle nie było żadnej drogi. Tzn. była, ale tylko na mapie  :icon_mrgreen:

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
« 5 Lis 2018, 07:36 »
mam zamiar tam skoczyć, dzięki za film.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....