Cytat: Gavek w 17 Lis 2018, 19:34Jazda po płaskim jest bez sensuTo jest świetne podsumowanie tej dyskusji!
Jazda po płaskim jest bez sensu
Jak wygra Warka, to oczywiście pojadę, ale stracę wiarę w to forum
Cytat: hansglopke w 17 Lis 2018, 21:32Młody jesteś i nie wiesz co dobre.Stary jesteś, więc już Ci się nie chce...
Młody jesteś i nie wiesz co dobre.
To nie są żarty, tyle się czyta o niebezpiecznych seniorach za kierownicą
Gavek, bo doniosę, że szukałeś publicznie siekiery w niecnych celach...
Widzicie? Nie głosujcie na te góry, bo tam szaleniec z siekierą będzie grasował!!
Cytat: byczys w 17 Lis 2018, 20:32Jak wygra Warka, to oczywiście pojadę, ale stracę wiarę w to forum ... a jak wygra Warka to kasuję konto na forum ( i tak wiele nie wniosłem )
Dlatego przydałoby się zmienić ten system głosowania i wprowadzić to co proponował tutaj Radek - czyli rotacyjność terenową tras MP. Jeden rok pojezierza albo płaskie tereny, jeden rok góry albo pogórza. Bo w przeciwnym razie dla bardziej zaawansowanych ludzi start w MP straci sporo sensu.
Cytat: Gavek w 17 Lis 2018, 23:27Cytat: byczys w 17 Lis 2018, 20:32Jak wygra Warka, to oczywiście pojadę, ale stracę wiarę w to forum ... a jak wygra Warka to kasuję konto na forum ( i tak wiele nie wniosłem ) Chciałbym wierzyć, że będzie inaczej, ale jestem realistą i niestety wszystko na to wskazuje, że wygra Warka, bo głosy na lubelską kandydaturę nie pójdą na góry. Dopóki było dość mało głosujących, była szansa na ambitne trasy, ale teraz, gdy takich osób jest dużo - górska trasa może wygrać tylko przy wyjątkowym zbiegu okoliczności. Kiedyś nasze trasy były synonimem jakości i fajnych tras ultra (jak Tatry, Pogórza czy Sudety), teraz już będzie powrót do korzeni - czyli bardzo łatwe trasy dla początkujących w ultra. Tak było w zeszłym roku to pewnie będzie i tutaj.Dlatego przydałoby się zmienić ten system głosowania i wprowadzić to co proponował tutaj Radek - czyli rotacyjność terenową tras MP. Jeden rok pojezierza albo płaskie tereny, jeden rok góry albo pogórza. Bo w przeciwnym razie dla bardziej zaawansowanych ludzi start w MP straci sporo sensu.
Jeden lubi rybki, drugi akwarium. Skoro takie jest męczące jeżdżenie po płaskim to zostań w domu przed telewizorem.
Cytat: szafar w 17 Lis 2018, 16:00Nie jadę GMRDP,a na podjazdach to i tak zawsze mnie łykałeś... No jak to, najważniejszą polską imprezę ultra w tym roku odpuszczasz ?
Nie jadę GMRDP,a na podjazdach to i tak zawsze mnie łykałeś...