To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Cytat: Wilk w 22 Lis 2018, 12:35Bo trzeba się szanować, o ile kobieta na poziomym to jeszcze atrakcyjnie wygląda, to w przypadku faceta ta pozycja to jest zupełna porażka wizerunkowa .Przepraszam bardzo za obrazę majestatu swoim wyglądem. Pragnę też wyrazić skruchę i w ramach samoukarania obiecuję, że na rower poziomy już nie wysiądę przez najbliższe 10-12min..
Bo trzeba się szanować, o ile kobieta na poziomym to jeszcze atrakcyjnie wygląda, to w przypadku faceta ta pozycja to jest zupełna porażka wizerunkowa .
Cytat: szafar w 23 Lis 2018, 12:13Rozumiem,ze zwolennicy Gor, po przekroczeniu limitu startujących trafiaja na liste rezerwowąChyba jednak chętniej zwolennik gór pojedzie po płaskim niż płaskofil po górach
Rozumiem,ze zwolennicy Gor, po przekroczeniu limitu startujących trafiaja na liste rezerwową
Michał, jak się masz męczyć to niech najpierw pojadą Ci co się będą cieszyć.....
Chyba jednak chętniej zwolennik gór pojedzie po płaskim niż płaskofil po górach
Cytat: szafar w 23 Lis 2018, 12:59Michał, jak się masz męczyć to niech najpierw pojadą Ci co się będą cieszyć..... Ja mieszkam na Mazowszu, więc jazdy po płaskim to się od takiego specjalisty jak ja możecie tylko uczyć . A płaskie ultramaratony to już robiłem w czasach, gdy dla tych co tak tu marudzą 100km było szczytem możliwości Cytat: kawerna w 23 Lis 2018, 13:56Chyba jednak chętniej zwolennik gór pojedzie po płaskim niż płaskofil po górach Dokładnie, miłośnik gór na płaskim będzie miał po prostu łatwiej, a za to miłośnik płaskiego w górach szybko zdechnie
O mamo, a Wy dalej swoje?
Tylko twardziel wytrzyma nudę płaskiej trasy