Cytat: tomek w 12 Gru 2018, 08:58Minęło ponad 13 godzin odkąd Olo powiesił komunikat dot. MP.I nic? Zero dyskusji, komentarzy. Że miejsc braknie, że zadal płasko, że cokolwiek ?No zróbcie z tym coś, bo się nam tej całej organizacji odechciewa Ja przecież od kilku postów w tym wątku marudzę że miejsc za mało i nie będę mógł pojechać
Minęło ponad 13 godzin odkąd Olo powiesił komunikat dot. MP.I nic? Zero dyskusji, komentarzy. Że miejsc braknie, że zadal płasko, że cokolwiek ?No zróbcie z tym coś, bo się nam tej całej organizacji odechciewa
Minęło ponad 13 godzin odkąd Olo powiesił komunikat dot. MP.I nic? Zero dyskusji, komentarzy. Że miejsc braknie, że zadal płasko, że cokolwiek ?
Tu muszę i chcę być.
Tak na kanwie rozmów o mojej ostatniej trasie w Góry Świętokrzyskie, gdzie przejeżdżałem również przez Warkę wpadłem na pomysł czy startu maratonu nie zorganizować z rynku w Warce?
Wpadliśmy (ok, Faja wpadł) na identyczny pomysł już wcześniej. Zobaczymy co wyjdzie, ale prace nad takim rozwiązaniem trwają.
Cytat: tomek w 25 Sty 2019, 14:01Wpadliśmy (ok, Faja wpadł) na identyczny pomysł już wcześniej. Zobaczymy co wyjdzie, ale prace nad takim rozwiązaniem trwają.Byłoby fajnie, bo miejsce jest atrakcyjne. A nie trzeba do tego chyba jakichś formalności załatwiać, miejsce w końcu jest publiczne, więc każdy może tam się pojawić, nawet setka rowerzystów NorthCape 4000 miał taki fajny start z samego centrum miasteczka, z przejazdem kamiennymi, średniowiecznymi uliczkami Arco i elegancko to wypadło. Tu aż takich wypasów nie będzie, ale jak na takich rozmiarów polskie miasteczko to rynek w Warce całkiem dobrze wygląda, aż by się prosi dodać, że na miarę Turystycznej Perły Mazowsza! . I taki start wypadłby sporo okazalej niż ruszać bezpośrednio z kempingu.
Bardzo dobrze ,że Warka wygrała.