To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Dziwię się uczestnikom, którzy "nie wyrażają zgody".
Ale nie wiem czy, skoro nie ma chętnych, nie odsprzedam Ci noclegów, a zgodnie z przesłanym mailem nie cofnę zgody RODO .Wolałbym uniknąc takich kombinacji, choć wierzę, że i tak znajdzie się chętny.
Cofnięcie zgody skutkować będzie zatem skreśleniem z listy startowej i zwrotem wpisowego (o ile zostało już zapłacone)
Dzisiaj o 20.00 zapisy zostaną ponownie otwarte. W tej chwili mamy 6 wolnych miejsc. Być może jeszcze coś się zwolni. Stworzymy też listę rezerwowych, więc kolejne osoby będą oczekiwały na swoją szansę Mamy też 2 wolne łóżka. Do 20 jest szansa je zaklepać (prosze o maila: maratonpodroznika@gmail.com), jak nie znajdą chętnych, to trafią do puli podczas zapisów o godzinie 20.00.
Tymczasowo zniknęły ze względu na RODO. Może jesteśmy nieco przewrażliwieni (nie widzimy by inni organizatorzy maratonów podejmowali większe działania), ale chcemy działać zgodnie z prawem - czyli musimy od wszystkich, którzy widnieją na listach uzyskać zgodę, by przetwarzać te dane. Pracujemy nad tym, za jakiś czas wyniki wrócą.
zrobiło mi się trochę smutno
Ja mówię że od jakiegoś czasu żyję z ludzkiej krzywdy, czyli biorę pieniądze za to żeby klient mógł zrobić kolejną rzecz, która jemu samemu jest do niczego niepotrzebna.
Nie skuszę się.