Ok, to powoli kończymy ten koncert życzeń. Grupa nr 4, godzina prawdopodobnie 8:20. Prośba o weryfikację, czy wszystko ok. Rudak KatarzynaAntkowicz ArkadiuszSzafarczyk JanuszDolaniecki MarekDanielak BartoszWolff MichałHapunowicz KatarzynaBaranowski TomaszMatracki RobertWrona ŁukaszZahorski Piotr
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Koncert życzeń dobiegł końca. Niestety nie byliśmy w stanie uwzględnić wszystkich próśb, ale większość się udało.
No to ruszamy z konkursem. Zasady sa proste: wystarczy zrobić zdjecia podczas Maratonu i opublikować je na Grupie nie pózniej niz 9 czerwca. Wpis powinien zawierać hashtag #fotopodróżnik. Każdy może zgłosić maksymalnie 5 zdjęć. Wsród opublikowanych zdjęć wybierzemy 10, które naszym zdaniem sa najładniejsze lub najciekawsze i poddamy je pod głosowanie na Grupie. Autorzy trzech zdjęć z największą liczbą lajków otrzymają nagrodę: prawo do startu w przyszłorocznej edycji za symboliczną złotówkę!Więcej informacji w regulaminie konkursu: https://drive.google.com/file/d/1Jd2tjiIyPgAQkM_RRoiMY1Pvcdj45gwF/view?usp=sharing
Witam ktoś się wybiera na maraton pociągiem relacji Zielona Góra - Warszawa Zachodnia w dniu 31 maja?. Fajnie byłoby z kimś porozmawiać podczas 5 godzinnej jazdy .
IC 7113 Konopnicka? Jadę tym samym, wagon nr 6, wsiadam we Wrocławiu. To jest Dart, więc miejsc na rowery niewiele. Zatrzymacie dla mnie jedno? Hej!A bilet na rower nie kupowałeś razem z głównym biletem? Ja tak zrobiłem i wydaje mi się, że mam gwarancję na wolny wieszak. W Warszawie wstępnie umówiłem się z kolegą (nie rowerzystą). Ale jakby co to też chętnie się przejadę na własnych kółkach z Tobą!
Ja się zastanawiam nad dotarciem do Warki z Wa-wy po pracy rowerem więc może byśmy się spotkali na stacji?Jak zerkam na rozpiskę Waszego pociągu bylibyście w Wa-wie ok 12,30?
Jak zerkam na rozpiskę Waszego pociągu bylibyście w Wa-wie ok 12,30?
Hej!A bilet na rower nie kupowałeś razem z głównym biletem? Ja tak zrobiłem i wydaje mi się, że mam gwarancję na wolny wieszak.
Cytat: MarcinPl w 21 Maj 2019, 13:58Witam ktoś się wybiera na maraton pociągiem relacji Zielona Góra - Warszawa Zachodnia w dniu 31 maja?. Fajnie byłoby z kimś porozmawiać podczas 5 godzinnej jazdy .Wyjeżdżam z Głogowa o 6.38 w wagonie 7 z wykupionym miejscem na rower nr 33. Rozumiem, że dosiądziesz się w Ścinawie?