Ja pamiętam, że pościel jest, ręcznik trzeba mieć swój.
Cytat: emes w 22 Maj 2019, 14:02Planowo 12:40 na Centralnym. Moja trasa startuje na Zachodniej, bo nie widzę sensu pchania się dalej w miasto, ale możemy się spotkać w zasadzie gdziekolwiek. Mi zależy jedynie, by nie pominąć gmin, które wyrysowana trasa zahacza Mogę zaproponować lepszą trasę do Piaseczna niż ta wyrysowana. To moje tereny jeździeckie. Gdybyście zaakceptowali moje emeryckie tempo +/_ 25 km/h, to mogę Was nawet w pt 31.05 pilotować ten kawałek.
Planowo 12:40 na Centralnym. Moja trasa startuje na Zachodniej, bo nie widzę sensu pchania się dalej w miasto, ale możemy się spotkać w zasadzie gdziekolwiek. Mi zależy jedynie, by nie pominąć gmin, które wyrysowana trasa zahacza
Piwko to co najwyżej jedno na mecie, nigdy w trasie! A tak już na poważnie, bo czuję presję - chciałam się przygotować na 500 ale z różnych względów, w tym naukowych, nie miałam czasu/siły/chęci/ciśnienia/możliwości (jak zwał tak zwał) do regularnej jazdy pod tym kątem. Chcę się dobrze bawić a nie zdychać/katować bo i po co? MP traktuję jako trening pod 500 na KMT i to by było raczej tyle jeśli chodzi o maratony w tym roku. Natomiast w przyszłym, jeśli aktualne chęci się utrzymają, spróbuję poprawić czas na BBT. Wisi to nade mną a ja nie lubię zostawiać spraw nie ukończonych
Ja akceptuję z radością Co do peronu, to nie wiem czy samo PKP dysponuje taką informacją. W każdym razie ja nie wiem jak ją uzyskać w internetach.
Super, teraz wiem gdzie czekać. Tor piąty przy peronie czwartym. dzięki.
Czy znalazł się może ktoś, kto - podobnie jak w ubiegłym roku - zlokalizował czynne w nocy stacje benzynowe na trasie i zrobił z nich rozpiskę?