Czy jest możliwość wykupienia w ośrodku jakiegoś wyżywienia? Przede wszystkim chodzi mi o śniadanie.
Pierwsze 2 postoje zrobiłabym po 20 min, człowiek tak zmęczony jeszcze nie będzie, a można tym sposobem wydłużyć ostatnie postoje....Ale oczywiście dostosuję się
W Solcu nad Wisłą faktycznie nic nie ma, ale można podjechać na 466 km do Janowca i tam jest już stacja Orlen albo BP
Jeszcze raz gorąco polecam stację No Name w Górze Puławskiej ze świetnym sklepem 24 h, kawą i hotdogami. Jako lokals korzystałem niejednokrotnie. Trzeba odbić 200-300 m w kierunku Puław. Po nocnej pustyni może okazać się oazą ;-)
Cytat: Raphael w 31 Maj 2019, 11:25Jeszcze raz gorąco polecam stację No Name w Górze Puławskiej ze świetnym sklepem 24 h, kawą i hotdogami. Jako lokals korzystałem niejednokrotnie. Trzeba odbić 200-300 m w kierunku Puław. Po nocnej pustyni może okazać się oazą ;-)Trzeba skręcić w główna drogę do Puław? Tam gdzie jest most na rzece?
Cytat: paweł.70 w 30 Maj 2019, 11:27Chcemy z Markobem trochę przejechać i poczuć atmosferę MP.To możemy gdzieś się spiknąć i jakiś dorywczy punkt kontrolny otworzyć
Chcemy z Markobem trochę przejechać i poczuć atmosferę MP.
Michał, masz przygotowane jakieś czapeczki, koszulki dla swoich owieczek coby Ci się nie pogubiły po trasie ... .
Jakby co to popytaj Wigora, który pomoże Ci zapewne ogarnąć temat.
Michał, masz przygotowane jakieś czapeczki, koszulki dla swoich owieczek coby Ci się nie pogubiły po trasie ... . Jakby co to popytaj Wigora, który pomoże Ci zapewne ogarnąć temat.
Gdzie i kiedy proponujesz?
Cytat: Bartek w Dzisiaj o 07:23 Czy jest możliwość wykupienia w ośrodku jakiegoś wyżywienia? Przede wszystkim chodzi mi o śniadanie.Na fejsie potwierdzono, że będzie możliwość skorzystania ze śniadania. 20zł, szwedzki stół, zapisy i płatność przy zameldowaniu.