Jednak samo planowanie trasy, nie ma niczego, z samowystarczalności.
I nie jest tak, że wszyscy mają dostęp to takich samych narzędzi. Nie każdego stać żeby sobie kupić dostęp do np. Koomota czy innego płatnego serwisu. Nie każdy ma wypasioną nawigację na kokpicie swojego roweru. Nie każdy ma możliwość pojechać i sprawdzić odcinki trasy, których nie jest pewny.
Jak tak patrzę na pierwsze prognozy pogody - to marnie to wygląda. Nie będzie to może taki armagedon jak w 2019, ale deszczu może być naprawdę dużo. Oczywiście jest jeszcze prawie tydzień i mocno może się to zmienić (oby!), ale jeśli się potwierdzi to odbierze mnóstwo frajdy z tej imprezy.
No chyba nie fajnej, słonecznej pogody bez grama deszczu Nie oszukujmy się
Wilku. Jesteś na liście startowej To czego się spodziwasz? No chyba nie fajnej, słonecznej pogody bez grama deszczu Nie oszukujmy się
Przecież RTP zaczyna się po załamaniu pogody, więc nie wiem skąd to biadolenie.Gdyby start był 16 maja wieczorem, to byłby powód do narzekań. 22 stopnie i słońce to taka tragedia? Nawet na samych grzbietach górskich ma być relatywnie ciepło.
Cytat: CFCFan w 15 Maj 2023, 08:25Wilku. Jesteś na liście startowej To czego się spodziwasz? No chyba nie fajnej, słonecznej pogody bez grama deszczu Nie oszukujmy się Nie no, w zeszłym roku odczarowałem ten zły urok i wcale źle nie było
Robię co mogę, przynajmniej z Wami wystartuję, żeby nie było tak lajtowo od MRDP nie zepsułem żadnego wyścigu, choć na ostatnie MPP zaciągnąłem kilka chmurek z deszczem
Cytat: KrzysiekW w 6 Kwi 2023, 11:37Nie wiem z czego to wynika, może kwestia położenia haka przerzutki? Albo przedłużki (ja mam SunRace)?Ale SunRace chyba nie robi przedłużek do przerzutek Direct Mount. Przerzutka Ultegra RX (RD-RX800) chyba wymaga właśnie takiej przedłużki.Spróbuj z przedłużką Roadlink DM Wolf Tooth.
Nie wiem z czego to wynika, może kwestia położenia haka przerzutki? Albo przedłużki (ja mam SunRace)?
Kupiłem, zamontowałem i mam pełen zakres. Dzięki Pablo!