Cytat: adams w 6 Lis 2018, 19:20Kolega też sobie wrysował wstępnie ślad i nie pamiętam ile dokładnie, ale miał przewyższeń sporo poniżej 10k ...Daj namiar na kolegę, taki ślad jest na wagę złota!!! Coś go chyba poniosło po zakazanych drogach
Kolega też sobie wrysował wstępnie ślad i nie pamiętam ile dokładnie, ale miał przewyższeń sporo poniżej 10k ...
Myślę poważnie. Trasę do PK 2 mam w miarę ogarniętą. Szkoda że nie można poruszać się po DK, ta zasada mocno komplikuje ułożenie trasy pomiędzy PK. Sporo więcej przewyższeń i słabych asfaltów wyjdzie.
To chyba o mnie chodzi... tak więc przywołany do tablicy - starałem się nie wytyczać po górkach więc wyszło mi 1331,5 km trasy i 5554 metry wzniosu - tak wiem jakoś mało, dane pochodzą z naviki.
(na Stóg Izerski jeden z najcięższych podjazdów w Polsce, średnio 18% na 1,5km!!!).
Cytat: Wilk w 7 Lis 2018, 12:28(na Stóg Izerski jeden z najcięższych podjazdów w Polsce, średnio 18% na 1,5km!!!).wjeżdżałeś tam? na jakim przełożeniu ?
Na spory minus zasługuje też godzina startu, czyli 16.00. Pchanie roweru na Stóg Izerski wypadnie w środku nocy. Tam jest schronisko więc na upartego można się kimnąć, biorąc pod uwagę dojazd do Wrocławia przed samym startem.
wjeżdżałeś tam? na jakim przełożeniu ?
A tutaj start o 16 to będzie przejazd przez Wrocław w szczycie komunikacyjnym, więc trochę słabo to pomyślane, w ogóle start i meta w centrum tak dużego miasta to dla mnie najsłabsza część tego maratonu, ale to pewnie wynika stąd że organizator jest z Wrocławia i tak mu łatwiej to ogarnąć.