Rozmach przy planowaniu dojazdu do CP1 jest spory - trochę dupogodzin trzeba będzie poświęcić.Mi wychodzi że parkour przed CP1 będzie miał odcinki szutrowe (ciekawe jak złe).Warto też zwrócić uwagę na poprawę (moim zdaniem) godziny startu: w sobotę o 10.00.Ogólnie już się jaram.
Rozmach to już jest przy długości dojazdu do PK1 , w tym roku w tym m/w miejscu co Studzionki to już było trzy i pół PK za sobą i to tego najbardziej soczystego , dzisiejszy wieczór z info na FB wiele pokaże jak będzie prowadził wyścig fru Poland , zostanie w górach , czy wywędruje na Suwałki ?
drogi o numerach 1-99 na Słowacji są zakazane.
Cytat: Wilk w 30 Paź 2019, 20:44drogi o numerach 1-99 na Słowacji są zakazane.Można źródło? Zaintrygowałeś mnie.
Powiem tak, gravel must have, 33mm to minimum na te trasy ;-) będzie się działo
Też mi się wydaje, że nie w taki sposób powinno się utrudniać imprezę. Albo dajesz wybór uczestnikowi, o którym pisze Rybadigital, albo robisz imprezy w pełni szosową z szutrami - np jest piękna szutrówka na Przechybę i zjazd asfaltem (lub odwrotnie). Jeżeli szuka się utrudniania imprezy to powinno się to robić pionem, lub dystansem, a nie bieganiem po krzakach z rowerem. Tak widzę to ja.