Dawno się tak nie uśmiałem. Co to za wyścig, jak po przekroczeniu każdej granicy 10 dni kwarantanny w hotelu?
Ja tam rezerwację w hotelu już mam zrobioną :-) Jak nawet nie będzie oficjalnego startu to pojadę w ramach treningu przed MRDP
Moim zdaniem wersja zagraniczna w 100% odpada.
Moje TdS niby pod koniec Maja, a też dużo niepewności. Medale, gadżety, lokale - wszystko trzeba zamawiać a tu tyle znaków zapytania...
Jedną z atrakcji RTP w 2019r był wspólny start i przejazd w asyście Policji przez Wrocław.
Dla kogo był, dla tego był. Ja złapałem gumę na wyjeździe ze stadionu
w sam raz przed maratonem!
W sam raz, żeby wykluczyć się z udziału. Na przykładzie nauczycieli z pobliskiej szkoły, zdecydowana większość, zaraz po szczepieniu, musiała udać się na zwolnienia lekarskie.
Jedną z atrakcji RTP w 2019r był wspólny start i przejazd w asyście Policji przez Wrocław. Przypuszczam, że niestety teraz może być to niemożliwe
Ja bym nie podchodził tak lekko do zamkniętych hoteli. To [...] mocno winduje w górę skalę trudności wyścigu. [...] Przy dobrej pogodzie da radę spać na zewnątrz, ale przy złej to już jest hardkor z wysokiej półki. Załóżmy że pada wieczorem i jest 5 stopni i weź i śpij dojeżdżając mocno przemoczonym i w takiej temperaturze. Wytelepie z zimna i jeszcze będzie kosztować przemoczony śpiwor.
Cytat: Wilk w 1 Kwi 2021, 20:01Ja bym nie podchodził tak lekko do zamkniętych hoteli. To [...] mocno winduje w górę skalę trudności wyścigu. [...] Przy dobrej pogodzie da radę spać na zewnątrz, ale przy złej to już jest hardkor z wysokiej półki. Załóżmy że pada wieczorem i jest 5 stopni i weź i śpij dojeżdżając mocno przemoczonym i w takiej temperaturze. Wytelepie z zimna i jeszcze będzie kosztować przemoczony śpiwor.Nie ma mientkiej gry. Jest szansa, aby ultra, wreszcie znaczyło ultra!