Ultra to ultra
Znalezienie noclegu na trzydniowej wyprawce nie stanowiło żadnego problemu dla mojej małżonki. Właśnie wróciła. Trzeba umieć rozmawiać z ludźmi.
Ale przysłali sms? Bo ja dostałem sms z terminem na 12 kwietnia i na razie cisza.Na koncie pacjenta póki co mam e-skierowanie na szczepienie.
Tylko zupełnie inaczej wygląda sprawa turystyki, inaczej wyścigu.
W dobie pandemii to się bierze to, co jest dostępne. Na takiej zasadzie pojechałem na wyprawę MTB w Pireneje latem 2020, przekraczając granicę wiele razy. RTP ma szansę na wymiar międzynarodowy w terminie na przełomie lipca i sierpnia.
Twoja ulubiona partia wcieliła w życie maksymę dziel i rządź także w ramach twojej pasji.
Nadal myślisz w starym systemie. Jest Nowy Ład, pewien Pan z Kocurem to już ogłosił. Wyobraź sobie, że realnie będą dwa miesiące w kalendarzu na wyścigi ultra, lipiec i sierpień. Czy w tej nowej normalności ktoś będzie się martwił nakładaniem się terminów? Nie, bo liczba chętnych przekroczy 5-10 krotnie liczbę slotów. Twoja ulubiona partia wcieliła w życie maksymę dziel i rządź także w ramach twojej pasji.
Przecież jeździć rowerem (przynajmniej na razie) nie zabronili. Imprezę typu RTP dałoby się chyba przeprowadzić. I tak każdy jedzie własną drogą.