Bystrzycki skręcił na Klekociny. Mariusz jedzie ciut przed nim. Zobaczymy jaki zysk będzie.
Lider pojechał przez Trakt Cesarski i moim zdaniem Pico może się do tego wariantu przyczepić.Rafał Górnik tez o tym pisał.
Mariusz stoi chyba na stacji benzynowej. Bystrzycki wyraźnie stracił i pewnie mocno się styrał.Mnie ciekawi jak pozostali pojadą odcinek Milówka - Węgierska Górka?Lider pojechał przez Trakt Cesarski i moim zdaniem Pico może się do tego wariantu przyczepić.Rafał Górnik tez o tym pisał.
Mariusz teraz z rana skopał trochę, pojechał przez Szare na segment i nadrobił kilka kilometrów, bo chyba wszyscy pojechali przez Kamesznicę, i znowu jest za Romanem Jagodzińskim. Bjorn też sobie trochę pospał bo jest teraz za nimi
Już kilku zawodników "olało" zakaz na odcinku od Czarnego do Jabłonki . Nie wiem , może wysyłki na mail (prawdopodobnie , nie wiem) tylko zamiast na stronie nie są najlepszym pomysłem.
Osobny wątek, to właśnie jak Piko podejdzie do tych wszystkich wjazdów pod zakaz.
Cześć! Witam wszystkich na forum.Krystian nie dojechał do końca segmentu czy błąd śladu??