Wilku. Na razie luzik. Właśnie dopadł mnie media car i robimy w locie głupie fotki :p
Ten wynik pokazuje także, że TCR to nie są mistrzostwa świata w ultra bez wsparcia.
Też pytanie jakimi metodami on to bez snu przejechał, czy rzeczywiście ma tak niezwykłe naturalne predyspozycje, czy jakiejś ostrej chemii nie stosował, bo na tle innych zawodników z czuba naturalnie to już nie wygląda, żeby przez tyle czasu, przez trzy noce jazdy z rzędu nie mieć żadnego kryzysu sennego i cały czas być w stanie utrzymać tak wysokie tempo.
Cytat: MaciekK w 28 Wrz 2021, 08:30Ten wynik pokazuje także, że TCR to nie są mistrzostwa świata w ultra bez wsparcia. Pisałem już o tym wcześniej, TCR czy MRDP to jest inny typ wyścigu i inaczej się go jedzie, więc to ciężko porównywać.
Ja piszę trochę o czym innym. Może ciężko porównywać, ale dobór stawki na TCR w żaden sposób nie pasuje do wylonienia najlepszych. A tu widać mocnych zawodników o ktorych na FB było cicho. Adam wygral też 3Peaks, więc wielodniówki potrafi jeździć.
Na FMC w zakładce analizy jest solo/stopped time , bardzo fajne wyszczególnienie czasow jazdy a przede wszystkim postojów. W całym wyścigu są chyba tylko cztery postoje powyżej 10 minut w tym jeden minut 21
Tylko pytanie kiedy on zaczął na poważniej jeździć takie imprezy i czy się przymierzał do TCR. Na TCR są problemy z dostaniem się jak nie masz znanego nazwiska,
Cytat: rybadigital w 28 Wrz 2021, 11:21Na FMC w zakładce analizy jest solo/stopped time , bardzo fajne wyszczególnienie czasow jazdy a przede wszystkim postojów. W całym wyścigu są chyba tylko cztery postoje powyżej 10 minut w tym jeden minut 21 Tylko weź pod uwagę, że te analizy na monitoringu to są obarczone dużym marginesem błędu, np. nie wyłapuje to w ogóle wielu krótkich postojów po parę minut, bo niby jak ma to robić, jak wysyła co 10-20min sygnał?
Bardziej spekuluję ile takich Białków tam jeszcze jest potencjalnie. Promowanie znanych już nazwisk może okazać się dużym hamulcem.w zasadzie wcale nie łapał.