A co do opóźnionych wyników, to dajcie Pikowi trochę żyć Sam to wszystko robi i widać że pracy ma co niemiara. Na monitoringu niewiele widać, czy jedzie krajówką, czy zakazaną drogą.
Pamiętacie na przykład kiedy zabrano zwycięstwo na Vuelcie Froomowi za salbutamol? A to nie był jakiś nowy środek, który po czasie został zakazany.
Dostaliśmy niepublicznewyniki na maila. Za 7 dni staną się oficjalne i powędrują w świat . Ciekawostka - całe top8 ma kary czasowe 1-4h.
Wyniki są już oficjalne. Mógłbyś nam napisać, za co były te kary? Albo chociaż za co Tobie wlepili dwie godziny?
Za krajówkę koło Złotego Stoku - jechałem nią 1,04km (zmierzone dokładnie z zapisu mojego śladu)
Nie wiem czy tu nie ma lekkiej przesady, 40m to bardzo mało, o tyle może się pomylić samo urządzenie, które to zapisało.
Tak przy okazji: ciekaw jestem jaki będzie termin RTP 2022? Mi ten późniejszy bardziej pasuje.
Raczej na pewno majowy. Ostatnio Piko kręcił się trochę po Karkonoszach, szczególnie po Czeskiej stronie. Szykuje się ciekawy parkour