Cytat: rybadigital w 8 Gru 2021, 13:52A w tym układzie OS-ów z Przehyby tylko na południe , wcale po nie najgorszym terenie , później dalej VD i hola na Kralovą , wcale nie wykluczone ,że też skrótami terenowymi. Oby sucho było .Życzę powodzenia w omijaniu zakazu jazdy więcej niż 1km po słowackich drogach dwucyfrowych
A w tym układzie OS-ów z Przehyby tylko na południe , wcale po nie najgorszym terenie , później dalej VD i hola na Kralovą , wcale nie wykluczone ,że też skrótami terenowymi. Oby sucho było .
Manual jest dostępny na stronie zapisów:https://drive.google.com/file/d/14aP4cp9HHA5CXxHGU6vhWKiEPgre8WEa/vieww Polsce i w Czechach dopuszczony jest 1 kilometr, na Słowacji bardziej liberalnie - 2 kilometry. 1 kmfor Poland and the Czech Republic, 2 kmfor Slovakia,whichwe use only as alink between two neighboring accessroadsto a given nationalroad.
A do tego jeszcze z 10 innych mocnych zawodników się znajdzie, m.in. Łukasz Ugarenko, Rysiek Herc (któremu tak górski profil trasy będzie idealnie pasować), Adam Kałużny, Adam Szczygieł.
Jest też Wilk
mam takie pytanie jesli obowiazkowe odcinki prowadza przez drogi krajowe. Chodzi mi tu o Słowacji. Czyli moge przepuszczac ze na Słowacji jest wolna amerykanka ?
Chodziło mi o to że obowiązkowy odcinek ciągnie się kilometrami po krajówce na teranie Słowacji
Taka godzina startu to jest bardzo mało komfortowa, trudno będzie o dobry sen. pewnie to jest spowodowane tym, że start ma być z Rynku Głównego w Krakowie. Może i widowiskowo, ale godzina do startu fatalna. Licząc z dojazdem na rynek, jakimś śniadaniem to trzeba wstać przynajmniej o 3.