Ok, zwycięzcę już mamy, chyba że Bjorn Lenhard nie poradzi sobie z niuansami naszych "krajówek"
A właśnie rysował ktoś trasę Od fragmentów krajówek aż się jeży , szczególnie na odcinku powrotnym na Wrocław , i to oczywiście takich + kilometr.Zastanawiałem się co na to "żiri" jak z takiego fragmentu powiedzmy około 3 kilometrów drogi dwucyfrowej stanowiącej pewien istotny skrót , będę sobie na chwilę zjeżdżał przed upływem kilometra ( nie wiem co tam będzie na ściężkę , łąkę , las , sadzawka itp.) tak ze 100-200 m i z powrotem hyc ? Wiem , przepraszam to trochę ułomne jest ...
Ma ktoś do polecenia konkretne ubezpieczenie które jest wymagane w tym przypadku?
W lutym 2019 roku poprosimy Cię o drugą połowę opłaty wpisowej.
Tam przestrzeganie zasad nie jest takie oczywiste , ciekaw jestem czy wszyscy zapisani zdają sobie z tego sprawę i czy to będzie surowo przestrzegane...
po rozmowie z Pawłem udało się go przekonać, żeby Czarna Góra została zastąpiona przez Łapszankę, która od tej strony jest bardzo ciekawym podjazdem ze ścianką 17-18%.
Znam ten podjazd i w zasadzie to nie znalazłem jeszcze właściwych słów aby Ci podziękować za tę inicjatywę, jednak jestem pewny, że w maju coś wymyślę