Czyli ponad rok non-stop na rowerze, ponad 1/10 życia przez te 10 lat spędziłem na siodełku. To jest dopiero prawdziwa miara pasji!
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Ja jak tak spojrzałem na całkowity przebieg BS, to w 10 lat przejechałem koło 220tys km, a najciekawsza statystyka to czas spędzony na rowerze - 402 dni. Czyli ponad rok non-stop na rowerze, ponad 1/10 życia przez te 10 lat spędziłem na siodełku. To jest dopiero prawdziwa miara pasji!
@olo , @sombra jaki program z naniesionymi śladami na mapę ?
Cytat: Wilk w 19 Lis 2018, 21:32Ja jak tak spojrzałem na całkowity przebieg BS, to w 10 lat przejechałem koło 220tys km, a najciekawsza statystyka to czas spędzony na rowerze - 402 dni. Czyli ponad rok non-stop na rowerze, ponad 1/10 życia przez te 10 lat spędziłem na siodełku. To jest dopiero prawdziwa miara pasji! W fotelu przed telewizorem z piwem w ręku można spędzić pół życia. To dopiero jest pasja
Cytat: m.arek w 21 Lis 2018, 14:03Cytat: Wilk w 19 Lis 2018, 21:32Ja jak tak spojrzałem na całkowity przebieg BS, to w 10 lat przejechałem koło 220tys km, a najciekawsza statystyka to czas spędzony na rowerze - 402 dni. Czyli ponad rok non-stop na rowerze, ponad 1/10 życia przez te 10 lat spędziłem na siodełku. To jest dopiero prawdziwa miara pasji! W fotelu przed telewizorem z piwem w ręku można spędzić pół życia. To dopiero jest pasja Nie myl gówna z czekoladą
Nie wpadłbym na to, ale ci współczuję jeśli masz takie doświadczenia.
Cytat: m.arek w 21 Lis 2018, 17:12Nie wpadłbym na to, ale ci współczuję jeśli masz takie doświadczenia.Ja tylko obrazowo opisałem Twoje porównanie