Dla mnie najprzyjemniejsze noclegi pod namiotem, wypadały właśnie na takim rodzaju terenu, jaki widać na zdjęciu dnia drugiego
No, to zależy, czego się szuka i czego się spodziewa... ale tak, miejsce w sumie było bardzo przyjemne.
Btw. trochę można by było uporządkować rozmieszczenie zdjęć i zastanowić się choćby nad podaniem miejsca (nazwa, koordynaty, albo np. numer na mapie + nr zdjęcia), gdzie zostały zrobione (ja teraz żałuje niedopilnowania i mam furę roboty po latach ).
Z tym pierwszym to mam duży kłopot zawsze. Chociaż kiedyś zabawiałem się hobbystycznie składem i przygotowaniem do druku, to jednak to układanie mi kiepsko mi idzie, a zazwyczaj nie mam czasu, żeby nad tym przysiedzieć solidnie, niestety. Co do miejsca, to z reguły nie wywalam EXIF'a, więc nawet koordynaty da się zczytać w razie czego. Ale podpis pod zdjęciem lub na zdjęciu, tak, to powinienem uzupełnić.
Ciekawe jest też rozwiązanie z wpisywaniem opisu zdjęcia w samą fotkę. Fajnie, że od razu wrzucacie mapy
Z tym również mam kłopot - próbowałem to już robić, ale nie potrafię dobrze wybrać koloru, rozmiaru i rodzaju czcionki.
Dzięki serdeczne za tę konstruktywną krytykę, postaram się odrobić trochę lekcji i bardziej przyłożyć do tych relacji