Autor Wątek: Kraków-Częstochowa, którędy?  (Przeczytany 4088 razy)

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
Kraków-Częstochowa, którędy?
« 28 Mar 2010, 21:45 »
Wyjechałem na nią przypadkiem na kawałeczek, więc moje wrażenie może być całkowicie fałśzywe, ale jeśli wygląda w całości tak jak wyglądał ten odcinek, to jest to elegancka, wyremontowana droga krajowa. Jeśli nie przeszkadza Ci jazda głównymi szosami, to wyglądała obiecująco.
Wracam do jeżdżenia.

Offline skolioza

• Miasto: kraków
  • Na forum od: 01.04.2009
    • http://www.RetroMTB.pl
« 29 Mar 2010, 08:33 »
zaraz za Krk spory remont przy okazji budowy obwodnicy, później długi czas OK (szerokie pobocze), w kilku wioskach pobocza brak (jest za to chodnik ;-))

Offline Gagarek

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 27.05.2009
« 24 Kwi 2010, 13:45 »
Witam,
Chciałbym wybrać się w trase Krak-Częstochowa asfaltem w związku z tym że nie mam zbytniego doświadczenia w wyznaczaniu trasy prosiłbym o propozycję którymi drogami warto śmigać coby było szybko i bezpiecznie, chodzi mi o to żeby dojechać na miejsce tegoż samego dnia.
Pozdrawiam

Zrealizowałeś kolego plany czy jeszcze czekasz ? Ja się wybieram pojutrze również na "jednodniówke" do Krk. Wczorajszy rekonensans na trasie do Ogrodzieńca przekonał mnie, że miejscami w teren to w okolicach 2012 roku będzie się dało wjechać. Szczególnie katastrofalnie jest między Złotym Potokiem a Mirowem, także póki co fragmentów pieszego SOG nie polecam :)

Pytanko do Krakusów, jak sytuacja w lasach w rejonie Ojcowa ? Większość traski pewnie śmigne asfaltem, ale jakiś ciekawy teren niewykluczony.

Pozdro.
"Podróż pociągiem skraca czas przejazdu koleją"

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum