Autor Wątek: Wolin-Hel-Gdynia – klimat upalnego lata nad naszym morzem  (Przeczytany 952 razy)

Offline Mężczyzna podjazdy

• niech tak się stanie
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.02.2011
« Ostatnia zmiana: 12 Cze 2021, 23:15 podjazdy »
"Mogło być gorzej. Twój wróg mógł być twoim przyjacielem." Stanisław Jerzy Lec.

RDK

• Gość
3 - przypomina mi Kampinoską
5 - Włochy
6 - Jurrasic Park

Offline Mężczyzna Gerwazy

• Użytkownik forum
  • Miasto: Polska
  • Na forum od: 13.10.2016
Fajny wyjazd, zdjęcia też.
Wiem, że to nie sam aparat robi zdjęcia ale moim zdaniem pod względem ogólnego odbioru - kolorystyka, malowanie światłem itp. to jedne z Twoich najlepszych zdjęć jakie widziałem na forum - poddawałeś je jakieś obróbce czy są "saute"? Czym je robiłeś (tak jak we właściwościach pierwszy rx100)?

Offline Mężczyzna marshalo

• Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 11.01.2018
    • Dookoła Podkarpacia
Fajny wyjazd, zdjęcia też.
Wiem, że to nie sam aparat robi zdjęcia ale moim zdaniem pod względem ogólnego odbioru - kolorystyka, malowanie światłem itp. to jedne z Twoich najlepszych zdjęć jakie widziałem na forum

Też się pod tym podpisuję. Rzeczywiście, zdjęcia żyleta, bardzo miło popatrzeć. W sumie niepozorny ten Soniak, a fotki lepsze niż z niejednej wypasionej lustrzanki. Sama trasa, marzenie przy takiej pogodzie - leży w kręgu moich zainteresowań na 2019  ;)

Offline Mężczyzna maper

• Miasto: Straszyn
  • Na forum od: 15.02.2016
Podjazdy, widzę, że lubisz te morskie klimaty, bo to nie pierwsza Twoja relacja z polskiego wybrzeża, którą tu czytam. Gdybyś miał jeszcze kiedyś wrócić w te strony, to polecam odcinek z Pucka na południe przejechać trzymając się blisko brzegu. Między Puckiem i Rzucewem jest bardzo przyjemny, widokowy singiel pociągnięty przy samej krawędzi wysokiego brzegu. Widoki na Zatokę prawie non stop:

Przez Rzucewo przejeżdża się drogą gruntową:

W samym Rzucewie można zobaczyć zabytkowy pałac:

Jest też małe molo:

Ślad

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum