Autor Wątek: W(y)prawka po Mazurach i Suwalszczyźnie - 27.04.2019  (Przeczytany 7079 razy)

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
JEST Szosowa Włóczęga w podobnym terminie - będzie ciasno - ale byle w siodełku panowie i panie!

Było już o tym napisane, tak samo jest w tym terminie Piękny Wschód. Po prostu każdy wybierze ten typ imprezy i trasy jakie mu bardziej odpowiadają, bo kalendarz jest za ciasny by się terminy nie nakładały.

Offline Mężczyzna lesiak82

• Miasto: Grodzisk maz
  • Na forum od: 08.12.2017
    • FB
Jaki jest problem w zrobieniu Wyprawki tydzień wcześniej czyli 20 kwietnia ?, wtedy nie kolidowałoby to z PW , bo opcja fajna , a do Parczewa też by się pojechało :)
SZOSA to euforia , ale MTB to wolność !

jark

• Gość
JEST Szosowa Włóczęga w podobnym terminie - będzie ciasno - ale byle w siodełku panowie i panie!
... faktycznie
dobrze, że przypomniałeś... i teraz mam zagwozdkę.

j.

Offline Mężczyzna dodoelk

• Miasto: Ełk
  • Na forum od: 14.01.2015
Jaki jest problem w zrobieniu Wyprawki tydzień wcześniej czyli 20 kwietnia ?, wtedy nie kolidowałoby to z PW , bo opcja fajna , a do Parczewa też by się pojechało :)

20go ja idę święcić jajka... Kolejny weekend to majówka, weekend przed świętami (13-14)  ewentualnie wchodziłby w grę, ale na Mazurach to jeszcze jeziora pod lodem mogą być :)

Offline Mężczyzna lesiak82

• Miasto: Grodzisk maz
  • Na forum od: 08.12.2017
    • FB

20go ja idę święcić jajka... Kolejny weekend to majówka, weekend przed świętami (13-14)  ewentualnie wchodziłby w grę, ale na Mazurach to jeszcze jeziora pod lodem mogą być :)

Wielka sobota , no tak :)
SZOSA to euforia , ale MTB to wolność !

Offline Giovanni

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 06.06.2008
    • bikestats
Z kalendarza wynika, że powinien to był weekend 13-14 kwietnia. Najwyżej się ciepło ubierzemy.

"Za dobrych czasów liczyłem wakacje według ilości ognisk, liczyłem wakacje według ilości nocy przespanych pod namiotem."
https://www.strava.com/athletes/27761512

Offline Mężczyzna Marek_lbn

• Miasto: LUBLIN
  • Na forum od: 28.05.2013
A może lekko zmienić trasę i puścić z Orzysza do Okartowa przez Nowe Guty przy samych Śniardwach i dalej po śladzie? Bardzo fajny odcinek.
Fuji Sportif 1,5 D, Accent Nordkapp.

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe

Dokładnie, nie ma co kręcić tym terminem, bo wszystkim się i tak nie dogodzi. Połowa kwietnia to jeszcze za wcześnie na taką trasę, noc dłuższa itd. Termin 27.04 IMO jest całkiem sensowny. A to jest też impreza innego typu niż Szosowa Włóczęga czy Piękny Wschód.

Offline Mężczyzna dodoelk

• Miasto: Ełk
  • Na forum od: 14.01.2015
A może lekko zmienić trasę i puścić z Orzysza do Okartowa przez Nowe Guty przy samych Śniardwach i dalej po śladzie? Bardzo fajny odcinek.
Początkowo chciałem puścić jeszcze kawałek przez Puszczę Piską, ale w środku nocy to tam raczej nic widać nie będzie. A asfalt wzdłuż Śniardwy jest delikatnie mówiąc słaby. Ewentualnie możnaby wydłużyć o Białą Piską i przejazd przez Ełk na koniec.

Offline Mężczyzna Góral nizinny

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 02.10.2013
Paweł.
Zmień proszę jednostki na kilometry, metry...
Ciekawa propozycja  ;)
Za Dzikiej Róży zapachem idź na zawsze upojony wśród dróg -będzie clę wiódł...   K.I.Gałczyński

[img width=201 height=50]http://st66.static.bikestats.pl/u18136y2014v3.g

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
To raczej kwestia Twoich ustawień w RWGPS, mi się trasa wyświetla w kilometrach.

jark

• Gość
Paweł. Zmień proszę jednostki na kilometry, metry...
... o to, to
właśnie miałem poprosić o to samo...

jarek

Online Mężczyzna wiki

• Nie spać! Jechać!
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 28.01.2016
    • ekstremalna strona rowerowa
Paweł. Zmień proszę jednostki na kilometry, metry...
... o to, to
właśnie miałem poprosić o to samo...

jarek

W prawym górnym rogu mapy jest przycisk "SETTINGS". Wystarczy zmienić UNITS - z IMPERIAL na METRIC i mamy dystans w kilometrach
rowerem na księżyc (100 %);  [wsie woj. łódzkiego - 49%]

jark

• Gość
W prawym górnym rogu mapy jest przycisk "SETTINGS". Wystarczy zmienić UNITS - z IMPERIAL na METRIC i mamy dystans w kilometrach
ooo ... dziękuje bardzo za pomoc
faktycznie, teraz jest w normalnych wartościach

jarek

Online Mężczyzna wiki

• Nie spać! Jechać!
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 28.01.2016
    • ekstremalna strona rowerowa
Budzimy się!!! Wiosna lada moment a tutaj  cisza. Czas odświeżyć ten temat (i odkurzyć rowery). Jeżeli impreza aktualna to:

1. dodoelk - brak noclegu - brak/brak/brak
2. wiki - nocleg / brak / śniadanie sobota / śniadanie niedziela
rowerem na księżyc (100 %);  [wsie woj. łódzkiego - 49%]

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum