JEST Szosowa Włóczęga w podobnym terminie - będzie ciasno - ale byle w siodełku panowie i panie!
Jaki jest problem w zrobieniu Wyprawki tydzień wcześniej czyli 20 kwietnia ?, wtedy nie kolidowałoby to z PW , bo opcja fajna , a do Parczewa też by się pojechało
Cytat: lesiak82 w 15 Gru 2018, 22:47Jaki jest problem w zrobieniu Wyprawki tydzień wcześniej czyli 20 kwietnia ?, wtedy nie kolidowałoby to z PW , bo opcja fajna , a do Parczewa też by się pojechało 20go ja idę święcić jajka... Kolejny weekend to majówka, weekend przed świętami (13-14) ewentualnie wchodziłby w grę, ale na Mazurach to jeszcze jeziora pod lodem mogą być
20go ja idę święcić jajka... Kolejny weekend to majówka, weekend przed świętami (13-14) ewentualnie wchodziłby w grę, ale na Mazurach to jeszcze jeziora pod lodem mogą być
A może lekko zmienić trasę i puścić z Orzysza do Okartowa przez Nowe Guty przy samych Śniardwach i dalej po śladzie? Bardzo fajny odcinek.
Paweł. Zmień proszę jednostki na kilometry, metry...
Cytat: Góral nizinny w 16 Gru 2018, 15:24 Paweł. Zmień proszę jednostki na kilometry, metry... ... o to, to właśnie miałem poprosić o to samo... jarek
W prawym górnym rogu mapy jest przycisk "SETTINGS". Wystarczy zmienić UNITS - z IMPERIAL na METRIC i mamy dystans w kilometrach