Autor Wątek: W(y)prawka po Mazurach i Suwalszczyźnie - 27.04.2019  (Przeczytany 7076 razy)

Offline Mężczyzna wiecho

• Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 01.01.2016
1. dodoelk - brak noclegu - brak/brak/brak
2. wiki - nocleg / brak / śniadanie sobota / śniadanie niedziela
2. wiecho- nocleg/brak/śniadanie sobota/ śniadanie niedziela
Rower... to dla mnie już obowiązek... stał się pasją...i chyba filozofią życia...

Offline Mężczyzna dodoelk

• Miasto: Ełk
  • Na forum od: 14.01.2015
Na daną chwilę są dwie osoby, może wilk dołączy. Dzwoniłem odnośnie noclegów, jako że zaraz po wyprawce jest majówka właściciele wolą kogoś na dłuższy pobyt. Na razie z klientelą szału nie ma, więc szansa jest duża. 12go kwiatnia będę miał ostateczną decyzję czy domek na dwie noce będzie. Ostatecznie 2-3 osoby to jakoś i w mieszkaniu przenocujemy.

Offline Mężczyzna dodoelk

• Miasto: Ełk
  • Na forum od: 14.01.2015
Niestety muszę zrezygnować z udziału (problem z kolanem) jak i organizacji ( sprawy rodzinne) wyprawki. Może w przyszłym roku się uda w okolicy majówki imprezę organizować.

Offline Mężczyzna wiecho

• Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 01.01.2016
Trochę jest mi to na rękę, ponieważ także  u mnie wynikły małe problemy w tym okresie. Trasa fajna, ale jak piszesz innym razem pewnie da radę.
Rower... to dla mnie już obowiązek... stał się pasją...i chyba filozofią życia...

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
Trochę jest mi to na rękę, ponieważ także  u mnie wynikły małe problemy w tym okresie. Trasa fajna, ale jak piszesz innym razem pewnie da radę.

Mi też to w sumie na rękę, bo nie wiem czy dałbym radę się pojawić. A trasa nie ucieknie, może za roczek-dwa coś z tego wypali ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum