te klimaty miały towarzyszyć Michałowi przez cały dzień, od małych, lokalnych, postawionych na działeczkach rafineryjek
Michał traktuje ten wyścig jako przygodę życia, dajcie mu spokój z tym analitycznym podejściem ! Każdy z nas jadąc taki wyścig z drugiej strony globu wolałby go pamiętać jak człowiek; niż tylko kojarzyć fakt kliknięcia „start” i „stop” na liczniku... więc patrzymy na naszego herosa i cieszymy się wspólnie jego przygodą, a nie analizujmy jego dziennego kilometrażu i i straty do poprzednich wyników ...
Wrzuciłem posta na facebook'a TransAm o włoskim skrócie, ciekawe jak im się spodoba na tej poprawnej politycznie grupie takie info.
/.../ Wilku, bez Twoich analiz nie byłoby po co zaglądać do tego wątku.
Cytat: Hipek w 15 Cze 2019, 00:01te klimaty miały towarzyszyć Michałowi przez cały dzień, od małych, lokalnych, postawionych na działeczkach rafineryjekNie chcę być zbyt pedantyczny ale w sumie będę, chyba chodzi o żurawie pompowe (https://pl.wikipedia.org/wiki/Kiwon), a nie rafinerie.
Cytat: ślimac w 15 Cze 2019, 16:38/.../ Wilku, bez Twoich analiz nie byłoby po co zaglądać do tego wątku.+2./Hipkowe linki fejsowe działają okej./
I już po dyskusji, organizator zamknął Twój wątek. Taki modelowy pokaz jak działają te grupy zachodnich wyścigów - klasyka "łubu dubu, niech żyje nam Prezes naszego klubu". Cokolwiek odrobinę kontrowersyjnego napiszesz - natychmiast jest zamykane czy kasowane, a nierzadko i piszący są banowani.
Tu akurat ja się pomyliłem i byłem za szybki w ocenie ich jazdy, za co przeprosiłem. Zawodnicy nie zrobili sobie skrótu tylko policjant skierował ich na ten objazd z powodu wypadku na drodze. Swoje po głowie dostałem i widocznie admin uznał że więcej cięgów nie potrzebuję.