Gdzieś przeczytałem, że KOMy na stravie się zdarzają zrobione niezupełnie o własnych siłach.
A w Trans Am w czwartkowy polski poranek -gaśnie zaciąg z Italii , Polski solista stabilizuje wysoką pozycję , teraz go podgryza eskadra ziomali .A roślinny Australijczyk mknie ...jakby nie było jutra
A w Trans Am w czwartkowy polski poranek -gaśnie zaciąg z Italii , Polski solista stabilizuje wysoką pozycję , teraz go podgryza eskadra ziomali .
A roślinny Australijczyk mknie ...jakby nie było jutra
...Rower - szosa koncepcji własnej, którą złożyłem nieco ponad rok temu na ramie karbonio z Planet X i poprzedniej Ultegrze Di2. Na TABRze pojedzie na kołach zaplecionych dwa lata temu pod kątem ultra (po 32 szprychy każde, w zamyśle pancerne, z przodu piasta dynamo).
Cytat: Mijah w 26 Maj 2019, 10:06...Rower - szosa koncepcji własnej, którą złożyłem nieco ponad rok temu na ramie karbonio z Planet X i poprzedniej Ultegrze Di2. Na TABRze pojedzie na kołach zaplecionych dwa lata temu pod kątem ultra (po 32 szprychy każde, w zamyśle pancerne, z przodu piasta dynamo).Ze zdjęć wynika, że zwyciężyła mania lekkości, bo koła wyglądają dość wycieniowanie w konfiguracji 24/28 szprych (Sapim Laser?).