Ja powoli przyzwyczajam się do myśli, że za chwilę opuszczę pierwszą 10.
To w dużej części miejsce za wytrwałość. Tych lepszych ode mnie ale mniej wytrwałych można by wymieniać długo. Masz rację, jak się już nie ma w nogach to trzeba mieć w głowie (i lepiej się orientować)
Cytat: wiki w 8 Sty 2023, 19:56To w dużej części miejsce za wytrwałość. Tych lepszych ode mnie ale mniej wytrwałych można by wymieniać długo. Masz rację, jak się już nie ma w nogach to trzeba mieć w głowie (i lepiej się orientować)
Masz rację. Jak się liczy ręcznie to ławo się omylić. Może ktoś kiedyś będzie robił to automatycznie. Już poprawiłem. Przepraszam. Pozdrawiam. Krzysztof (wiki).
Cytat: wiki w 7 Sty 2023, 22:03Masz rację. Jak się liczy ręcznie to ławo się omylić. Może ktoś kiedyś będzie robił to automatycznie. Już poprawiłem. Przepraszam. Pozdrawiam. Krzysztof (wiki).Hej Wiki nie wiedziałem, że liczysz to ręcznie. Podeślij wzór według którego liczysz punkty, a odeślę ci arkusz który powinien pomóc.
Nie ma za co przepraszać. Chylę czoła, ze chce Ci się to robić Dziekuje za naniesiona poprawkę dzięki której zrównałem się punktami z legendarnym Tomaszem Sójka wiec był sens jej naniesienia