że jeśli chce się skutecznie znaleźć nocleg, to cena około 100 PLN za osobodobę jest całkowicie normalna i nie ma co kombinować.
Edit: Ciekawi mnie jeszcze to, jak najczęściej w takich miejscach wygląda sprawa z rowerami. Pozwalają wprowadzić je do pokoju? Jakiś garaż albo inne pomieszczenie gospodarcze? Miejsce, do którego ma się nieograniczony dostęp, czy też, żeby dostać się do roweru, trzeba najpierw poszukać gospodarza?
Lejecie miód na moje serce, bo z tych wszystkich wypowiedzi wynika, że wcale nie jest tak źle, jak myślałem i że znalezienie noclegu na wycieczce jest w gruncie rzeczy prostą sprawą. /.../
Lejecie miód na moje serce, bo z tych wszystkich wypowiedzi wynika, że wcale nie jest tak źle, jak myślałem i że znalezienie noclegu na wycieczce jest w gruncie rzeczy prostą sprawą. W tym roku spróbuję zastosować to w praktyce. Ciekawe, jak to wyjdzie w moim wykonaniu.
Ciekawi mnie jeszcze to, jak najczęściej w takich miejscach wygląda sprawa z rowerami. Pozwalają wprowadzić je do pokoju? Jakiś garaż albo inne pomieszczenie gospodarcze? ...
Rezerwacja to też dobry sposób bo masz cel do osiągnięcia a ja lubię widzieć za co płacę. Czy namiot Ci obcy?