Autor Wątek: Poszukuje Kobiety lub Mężczyzny na weekendowe wycieczki  (Przeczytany 1310 razy)

Offline Mężczyzna Luki34

• Miasto: Bytom
  • Na forum od: 17.01.2019
Witam. Jak w tytule poszukuje partnera lub partnerki na początku na weekendowe wycieczki długodystansowe w sezonie. Spanie w namiotach lub tanich hostelach . Na początku tylko weekendowe by bardziej wytrzymałościowo się wyrobić . Nie wykluczam w okresie urlopowym o wiele bardziej dłuższych dystansów raczej po naszym kraju. Mam 34 lata mieszkam w Bytomiu , a jestem z Jaworzna. Spokojny , konkretny ,  rozmowny , pomocny , nie zostawiam ludzi w potrzebie. Interesuje się muzyką z lat 80 , klasycznym filmem , psychologią , i badmintonem. Mój nabytek którego jeszcze nie wypróbowałem to rower trekkingowy Romet Wagant 1. Poszukuje z Bytomia lub okolic . Dostosuje się do twoich ewentualnych propozycji . Pozdrawiam. Łukasz. 

Offline Mężczyzna siwusek198

• Miasto: Opole
  • Na forum od: 28.01.2019
W marcu planuję wybrać się do Krakowa przez Ojcowski Park Narodowy, ewentualnie później na wschód obczaić Wiślaną Trasę Rowerową. Cel wyprawy przekroczyć 200 km. Tempo 24 -30 km/h. Ja będę jechał z Opola.

Offline Mężczyzna kawerna

• Piotr(ek) Hrehorowicz w realu
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 22.09.2013
Cel wyprawy przekroczyć 200 km. Tempo 24 -30 km/h.

Z twojego tempa wynika, że ze wszystkimi postojami wyjazd nie potrwa dłużej niż 10 godzin. Jeśli to już wyprawa, to jak nazwiesz kilkudniową wycieczkę :wink:
... i stałem się social-rowerzystą... Anachronicznie lubię trójrzędowe korby i małe kasety ;)

Cel wyprawy przekroczyć 200 km. Tempo 24 -30 km/h.

Z twojego tempa wynika, że ze wszystkimi postojami wyjazd nie potrwa dłużej niż 10 godzin. Jeśli to już wyprawa, to jak nazwiesz kilkudniową wycieczkę :wink:

Wycieczka z postojami potrwa dłużej niż 10 godzin. W planach jest dłuższa przerwa w  Będzinie koło 20- 30 min oraz przerwa na obiad na łowisku pstrąga koło Pieskowej Skały, a tak to postoje  co 20 -30 km, a także zatrzymywanie się w miejscach atrakcyjnych turystycznie na trasie. Wydawało mi się że dystans ponad 200 km jest wystarczającym powodem aby wycieczkę nazwać wyprawą ;) Pozdrawiam

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Wydawało mi się że dystans ponad 200 km jest wystarczającym powodem aby wycieczkę nazwać wyprawą ;)
Dla niektórych na pewno jest.
Tutaj raczej nie.
Nawet zdecydowanie nie.

To napisałem ja, Borafu, co w maratonach nie startuje.

Offline Mężczyzna docent161

• Miasto: KWA ....
  • Na forum od: 06.05.2018
 ;D ;) łubu dubu .....

jendrzych

• Gość
Być może staroświecki jestem lub przewrażliwiony, ale za każdym razem, gdy natykam się na ten wątek, jego tytuł wywołuje u mnie niejaki niesmak. "Poszukuję towarzysza lub towarzyszki" brzmiałoby przyjaźniej i bardziej zachęcająco...
W temacie - 24-30 km/h to planowana średnia prędkość na całej trasie?

Offline Mężczyzna ramzes

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.06.2015
Być może staroświecki jestem lub przewrażliwiony, ale za każdym razem, gdy natykam się na ten wątek, jego tytuł wywołuje u mnie niejaki niesmak.
Mam to samo.

Jestem elastyczny, może być prędkość średnia 22 -27 km/h ;) Jak pogoda będzie niesprzyjająca (niekorzystny wiatr, deszcz) to oczywiście prędkość może być niższa ;)

Offline Mężczyzna RS

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 17.11.2016
Jak już się rozlewa fala krytyki, to napiszę, że bardziej mi przeszkadzają wielkie litery w słowach kobieta i mężczyzna  ;D
Łukasz, autor wątku, na pewno weźmie sobie to do serca. Dajmy mu szansę.

Offline Mężczyzna RS

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 17.11.2016
Może też mi odpowiedzieć np. "spier...laj ćwoku". Nie znamy jego wrażliwości. Mam nadzieję, że jest rozsądny  :)

Offline Mężczyzna Luki34

• Miasto: Bytom
  • Na forum od: 17.01.2019
Witam. Jak w tytule poszukuje partnera lub partnerki na początku na weekendowe wycieczki długodystansowe w sezonie. Spanie w namiotach lub tanich hostelach . Na początku tylko weekendowe by bardziej wytrzymałościowo się wyrobić . Nie wykluczam w okresie urlopowym o wiele bardziej dłuższych dystansów raczej po naszym kraju. Mam 34 lata mieszkam w Bytomiu , a jestem z Jaworzna. Spokojny , konkretny ,  rozmowny , pomocny , nie zostawiam ludzi w potrzebie. Interesuje się muzyką z lat 80 , klasycznym filmem , psychologią , i badmintonem. Mój nabytek którego jeszcze nie wypróbowałem to rower trekkingowy Romet Wagant 1. Poszukuje z Bytomia lub okolic . Dostosuje się do twoich ewentualnych propozycji . Pozdrawiam. Łukasz.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum